Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μόδα: Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το τέλειο ολόσωμο μαγιό

Μόδα: Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το τέλειο ολόσωμο μαγιό

Η Βίκυ Καγιά, με την αψεγάδιαστη εμφάνιση και την εντυπωσιακή παρουσία της, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στον κόσμο της μόδας

Η Βίκυ Καγιά, γνωστή για την ακαταμάχητη γοητεία και το στιλ της, πρόσφατα ανάρτησε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τραβήχτηκε κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ποζάρει με ένα κομψό μωβ ολόσωμο μαγιό με ένα ώμο από το brand Off White, το οποίο εντυπωσίασε με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την άψογη εφαρμογή του. Το μαγιό συνδυάζεται αρμονικά με καφέ cat eye γυαλιά ηλίου, που προσθέτουν μια επιπλέον δόση κομψότητας και φινέτσας στην εμφάνιση της.


Η επιλογή αυτή της Βίκυς Καγιά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χιλιάδες ακολούθους της, οι οποίοι αντλούν έμπνευση για τις δικές τους καλοκαιρινές εμφανίσεις. Με τις αναρτήσεις της, η Βίκυ προσφέρει ιδέες και στιλιστικές προτάσεις για όσους επιθυμούν να εντυπωσιάσουν στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Η Βίκυ Καγιά, με την αψεγάδιαστη εμφάνιση και την εντυπωσιακή παρουσία της, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στον κόσμο της μόδας. Οι αναρτήσεις της, με την αίσθηση της κομψότητας που τις διακρίνει, προσφέρουν στους θαυμαστές της ένα διαρκές μάθημα στιλ και προοδευτικότητας στον χώρο της μόδας.

Πηγή: Grace

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ικανοποιημένοι από την προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024