Η Βίκυ Καγιά, γνωστή για την ακαταμάχητη γοητεία και το στιλ της, πρόσφατα ανάρτησε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τραβήχτηκε κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ποζάρει με ένα κομψό μωβ ολόσωμο μαγιό με ένα ώμο από το brand Off White, το οποίο εντυπωσίασε με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την άψογη εφαρμογή του. Το μαγιό συνδυάζεται αρμονικά με καφέ cat eye γυαλιά ηλίου, που προσθέτουν μια επιπλέον δόση κομψότητας και φινέτσας στην εμφάνιση της.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)


Η επιλογή αυτή της Βίκυς Καγιά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χιλιάδες ακολούθους της, οι οποίοι αντλούν έμπνευση για τις δικές τους καλοκαιρινές εμφανίσεις. Με τις αναρτήσεις της, η Βίκυ προσφέρει ιδέες και στιλιστικές προτάσεις για όσους επιθυμούν να εντυπωσιάσουν στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Η Βίκυ Καγιά, με την αψεγάδιαστη εμφάνιση και την εντυπωσιακή παρουσία της, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στον κόσμο της μόδας. Οι αναρτήσεις της, με την αίσθηση της κομψότητας που τις διακρίνει, προσφέρουν στους θαυμαστές της ένα διαρκές μάθημα στιλ και προοδευτικότητας στον χώρο της μόδας.

Πηγή: Grace