Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
realme 13 Pro Series: Nέα mid-range σειρά με έμφαση στην AI και το κομψό design

realme 13 Pro Series: Nέα mid-range σειρά με έμφαση στην AI και το κομψό design

Όσα πρέπει να μάθετε για την ολοκαίνουργια σειρά smartphone realme 13 Pro Series.

Η παρουσίαση της ολοκαίνουργιας σειράς realme 13 Pro Series είναι γεγονός. Αποτελούμενη από δύο συσκευές, το realme 13 Pro+ και το realme 13 Pro, στην νέα σειρά θα δούμε την Ultra Clear Camera με AI, που συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία αιχμής και εκπληκτικά σχέδια εμπνευσμένα από τον Claude Monet. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις Monet Gold, Monet Purple και Emerald Green.

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο της realme

Στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση, μάθαμε για τα φιλόδοξα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας να αποτελέσει έναν σημαντικό παίκτη στην κατηγορία των mid-to-high-end smartphones. Η φιλοδοξία της αποτυπώνεται σε τρεις βασικούς τομείς: την μεγάλη μνήμη, την αναβαθμισμένη ποιότητα αλλά και το AI+UI Popularizer Plan.

Πιο συγκεκριμένα, η realme υπόσχεται κάθε μελλοντική σειρά Number Pro Series να διαθέτει επιλογή μνήμης 512GB, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των νεότερων χρηστών. Επιπλέον η εταιρεία στοχεύει στην ενισχυμένη ανθεκτικότητα των smartphone, για αυτό και κάθε μελλοντική σειρά θα έρχεται εξοπλισμένη με πιστοποίηση προστασίας έως και IP65 με ελάχιστη αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Το λανσάρισμα της realme 13 Pro Series αποτελεί την υλοποίηση του οράματός της για εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης. Πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την Ultra Clear Camera με AI, που τροφοδοτείτε από προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

Όσα προσφέρει η κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη

Βασισμένη στην ΑΙ, η Ultra Clear Camera της σειράς realme 13 Pro υπόσχεται υψηλή καθαρότητα εικόνας, λεπτομέρεια και ασύγκριτη λεπτομέρεια χρωμάτων. Το realme 13 Pro διαθέτει αισθητήρα 50MP Sony LYT-600 με μέγεθος 1/95» για εκπληκτικές φωτογραφίες τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας, με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Στο realme 13 Pro+ θα βρείτε ένα διπλό σύστημα κύριας κάμερας Sony για εξαιρετικές εικόνες σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Το διπλό σύστημα κάμερας αποτελείται από κύρια κάμερα 50MP OIS με τον πρωτοποριακό αισθητήρα Sony LYT-701 με μέγεθος 1/1,56», ισοδύναμο εστιακό μήκος 24mm και τον τηλεφακό με περισκόπιο, εξοπλισμένη με τον αισθητήρα Sony LYT-600 με μέγεθος 1/95», οπτικό ζουμ 3x, ισοδύναμο εστιακό μήκος 73mm.

Στις πρωτοποριακές λειτουργίες της realme, συγκαταλέγεται το HYPERIMAGE+, την πρώτη αρχιτεκτονική φωτογραφίας AI που βασίζεται σε οπτικά συστήματα, αλγορίθμους απεικόνισης ΑΙ και επεξεργασία φωτογραφιών ΑΙ για την βελτιωμένη οπτική ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο.

Επίσης το AI Ultra Clarity υπόσχεται ενισχυμένη ανάλυση και αυξημένη ευκρίνεια ακόμα και των θολών εικόνων ενώ το AI Smart Removal (Έξυπνη αφαίρεση AI)  θα επιτρέπει στον χρήστη να αφαιρεί παρευρισκόμενα αντικείμενα ή πρόσωπα με ένα μόνο κλικ. Τέλος το AI Group Photo Enhance πάει τις ομαδικές φωτογραφίες σε νέο επίπεδο, επιτρέποντας την λήψη τους με την κύρια κάμερα ή την υπερευρυγώνια γωνία για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες προσώπου.

Υψηλή αισθητική εμπνευσμένη από τον Monet

Μέσα από την συνεργασία της με το Μουσείο Καλών Τεχνών της Βοστώνης, ενσωματώνει ιμπρεσιονιστικά στοιχεία του Claude Monet στον σχεδιασμό των νέων μοντέλων, που αποτυπώνουν τα εφέ του φωτός και του χρώματος από δύο αριστουργήματα, το Grainstack (Ηλιοβασίλεμα) και τα Water Lilies (Νερολούλουδα).

Το Monet Purple και το Monet Gold αποτελούν τις δύο χρωματικές παραλλαγές για τα χρυσά άχυρα και μωβ νούφαρα αντίστοιχα, για να απολαμβάνει ο κάθε χρήστης σχεδιασμό υψηλής αισθητικής που αποπνέει ζωτικότητα και άνεση. Το παγωμένο γυαλί υψηλής στιλπνότητας, μιμείται τις πινελιές του Monet, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ανθεκτικότητα.

Ασύγκριτη απόδοση και απαράμιλλη ανθεκτικότητα

Στην καρδιά των δύο μοντέλων βρίσκεται ο παντοδύναμος Snapdragon 7s Gen 2 5G, κατασκευασμένος σε διαδικασία 4nm για ανώτερες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής εγγυάται αστραπιαίες ταχύτητητες και ομαλό multitasking σε κάθε χρήση. Ιδανικό για ατελείωτο gaming με απολαυστικά γραφικά, χάρη στην GPU Adreno 710.

Η σειρά χρησιμοποιεί Armor Shield Glass με Corning Gorilla Glass 7i ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο σχεδιασμό μεσαίου πλαισίου και 3D στεγανοποίηση κόλλας οθόνης, ενισχύοντας τη συνολική απόδοση της ανθεκτικότητας στη σκόνη και στο νερό. Επιπλέον έρχεται εξοπλισμένη με αντοχή στη σκόνη και το νερό με πιστοποίηση προστασίας έως και IP65.

Sports in

Ολυμπιακός: «Οι σκέψεις όλων μας σε όσους δίνουν ηρωικές μάχες με τις πυρκαγιές»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της έστειλε το μήνυμά της σε όσους μάχονται με τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024