Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ: Η Euroleague της νέας σεζόν και τα μεγάλα φαβορί για την κούπα

Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ: Η Euroleague της νέας σεζόν και τα μεγάλα φαβορί για την κούπα

H Euroleague αναμένεται να είναι η πιο αμφίρροπη των τελευταίων ετών και οι ελληνικές ομάδες... προελαύνουν. Οι αποδόσεις για την κατάκτηση και πού βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός...

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν μια συγκλονιστική χρονιά στη Euroleague, με τους πράσινους να επιστρέφουν στην κορυφή της Ευρώπης και τους ερυθρόλευκους να φτάνουν σε ακόμη ένα Final Four.

Οι δύο «αιώνιοι» είναι η Elite του ευρωπαϊκού μπάσκετ ξανά και έχουν καταφέρει να θεωρούνται ξανά φαβορί για το Final Four. Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση της 7ης Euroleague της ιστορίας του και κυρίως εφόσον κράτησε όλους τους παίκτες στο ρόστερ του πλην του Λούκα Βιλντόζα, δείχνει ξανά έτοιμος να διεκδικήσει την κορυφή και το repeat. Κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έφτασε στο Final Four ξανά, κατέλαβε την τρίτη θέση, όμως φέτος έχει στόχο να βρεθεί στο Final Four και να το κατακτήσει.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, με κορυφαία αν μη τι άλλο τη μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ από το ΝΒΑ, με ένα «χρυσό» συμβόλαιο. Εκτός όμως από τον MVP του 2023 στη Euroleague, ο Ολυμπιακός πήρε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον Κίναν Έβανς, αλλά και τον Λούκα Βιλντόζα από τον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο του.

Πλέον, έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με την περασμένη σεζόν και η Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα οι δύο ελληνικές ομάδες να δεσπόζουν στις στοιχηματικές για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός, ως η ομάδα που είναι κάτοχος του τίτλου είναι στην κορυφή και προσφέρεται σαν πρώτο φαβορί σε όλες τις εταιρίες με μια απόδοση που κυμαίνεται μεταξύ 4.50 και 5.00. Δεύτερο φαβορί για την κούπα είναι η Ρεάλ που δίνεται στο 5.00-5.50, ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός στην τρίτη θέση που έχει 6.00 απόδοση να πάρει την τέταρτη Euroleague της ιστορίας του.

Οι μπουκ βλέπουν πόσο πολύ έχουν ενισχυθεί οι δύο ελληνικές ομάδες και βλέπουν μίνιμουμ το Final Four. Από εκεί και πέρα ακολουθούν πιο πίσω οι Φενέρ και Μονακό, ενώ μακριά είναι πλέον η Μπαρτσελόνα που είναι σε μια φάσης αναδόμησης.

Δείτε τις αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague:

Sports in

Ο Χοακίν Φίνιξ αποχωρεί από το gay δράμα του Τοντ Χέινς 5 ημέρες πριν από τα γυρίσματα

Ο ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μιας ξεκάθαρης ερωτικής ιστορίας, η οποία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930, αλλά αποχώρησε αφήνοντας το πρότζεκτ να καταρρεύσει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024