Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή στην υπόθεση Κορέα: Τα δεδομένα για την ΑΕΚ

Ανατροπή στην υπόθεση Κορέα: Τα δεδομένα για την ΑΕΚ

Τι ισχύει με το μέλλον του Χοακίν Κορέα στην Ίντερ και πώς αυτό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά στην ΑΕΚ…

Ο Χοακίν Κορέα παραμένει ο πρώτος στόχος του Ματίας Αλμέιδα και της ΑΕΚ για την επίθεση, ωστόσο τα δεδομένα για τον άσο της Ίντερ φαίνεται πως έχουν αλλάξει πλέον.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Μπιατσίν, οι «νερατζούρι» έχουν αποφασίσει να χειριστούν την υπόθεση με δύο τρόπους.

Είτε ο ποδοσφαιριστής θα πωληθεί είτε θα μείνει στην ομάδα για ακόμη έναν χρόνο, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Η Ίντερ δεν έχει πρόθεση να τον αφήσει ελεύθερο όπως έγραφαν το προηγούμενο διάστημα στη γειτονική χώρα. Αυτή η εξέλιξη δεν είναι βέβαια θετική για την ΑΕΚ, αλλά και για όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Κορέα καθώς θα πρέπει να μπει σε διαπραγματεύσεις και με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Βασικός και με ασίστ

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Κορέα δεν υπολογίζεται από την Ίντερ θεωρητικά, αλλά έχει αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά της ομάδας αυτό το καλοκαίρι, ενώ στο τελευταίο κόντρα στην Τσέλσι έδωσε και ασίστ στον Τουράμ.

Ο διεθνής άσος έχει να λαμβάνει 3,5 εκατ. ευρώ αυτή τη σεζόν από την ιταλική ομάδα η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του, αλλά όχι να του πληρώσει μέρος αυτού για να τον αφήσει ελεύθερο. Όλα δείχνουν πως η ιστορία θα πιάσει βαθύ Αύγουστο και εκεί δεν μπορεί να αποκλειστεί καμία εξέλιξη.

Sports in

Ίντερ: Ανανέωσε ο Λαουτάρο μέχρι το 2029 (pics+vid)

Ενας πυροσβέστης υπέστη ελαφρά εγκαύματα και οι υπόλοιποι τρεις είναι καλά στην υγεία τους από τη μάχη με τη φωτιά στην Αττική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024