Ο ΠΑΟΚ μετά την πώληση του Τροστ Εκόνγκ στην Σαουδική Αραβία έχει βγει στην αγορά για να αποκτήσει στόπερ που θα καλύψει το κενό που δημιουργείται στην συγκεκριμένη θέση.

Ψηλά στη λίστα του ήταν ο 30χρονος στόπερ της Μαρσέιγ Σαμουέλ Ζιγκό, αφήνοντας στην άκρη τον Βάνια Ντρκούσιτς που όλα δείχνουν πως καταλήγει στην Ζενίτ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της L’Equipe, Mathieu Grégoire, o Zιγκό αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ.

«Η Μαρσέιγ από αύριο επιστρέφει στη μεταγραφική περίοδο, ο Ζιγκό επίσης αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ», αναφέρει στο χαρακτηριστικό tweet του.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μετακόμισε στη Μασσαλία από τη Σπαρτάκ Μόσχας το 2022 και έκτοτε έχει σημειώσει 66 συμμετοχές, έχοντας 5 γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ζιγκό αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια στη Ligue 1 μετρώντας 3 γκολ, ενώ κατέγραψε και 10 ευρωπαϊκές συμμετοχές σε Europa League και προκριματικά Champions League.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, η ιστοσελίδα «Lamarseillaise.fr» σε δημοσίευμα της για τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, αναφέρθηκε στο θέμα του Ζιγκό, με το συντάκτη να τονίζει ότι απέρριψε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ.