Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Υπογράφει ο Σιφουέντες

Άρης: Υπογράφει ο Σιφουέντες

Ο 25χρονος μέσος από το Εκουαδόρ αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του, ενώ στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Τα τυπικά απομένουν μόνο για να λογίζεται και επίσημα ως παίκτης του Άρη ο Χοσέ Σιφουέντες. Ο 25χρονος μέσος από τη Ρέιντζερς ταξίδεψε χθες (11/8) στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, τότε ο παίκτης θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Με δανεισμό στον Άρη

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σιφουέντες θα αποκτηθεί από τον Άρη με τη μορφή δανεισμού από τη Ρέιντζερς. Ο παίκτης θα ανακοινωθεί και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο Έλληνας τεχνικός, μετά τη συνομιλία που θα έχει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την αξιολόγηση της κατάστασης του, θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου (18/8) αγώνα με τον Ατρόμητο.

Sports in

Ο Χοακίν Φίνιξ αποχωρεί από το gay δράμα του Τοντ Χέινς 5 ημέρες πριν από τα γυρίσματα

Ο ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μιας ξεκάθαρης ερωτικής ιστορίας, η οποία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930, αλλά αποχώρησε αφήνοντας το πρότζεκτ να καταρρεύσει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024