Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Παρελθόν από τον Άρη ο Φεράρι

Επίσημο: Παρελθόν από τον Άρη ο Φεράρι

Ο Αργεντινός αμυντικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Άρη.

Ο Φράνκο Φεράρι αποτελεί παρελθόν από τον Άρη. Ο Αργεντινός αμυντικός πριν από λίγες ώρες ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και το βράδυ επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους. Ο ποδοσφαιριστής δεν πήρε μέρος στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, βρέθηκε, όμως, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Franco Ferrari. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αύριο (13/8) αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Μάρτιν Φρίντεκ.

Ο 32χρονος Τσέχος αμυντικός προορίζεται για εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από την ελβετική Λουκέρνη, ενώ αν όλα κυλήσουν ομαλά και ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους, το οποίο πιθανότατα θα είναι διετούς διάρκειας. Στη συνέχεια ο παίκτης θα ανακοινωθεί επίσημα και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ θα τεθεί άμεσα στη διάθεσή του Άκη Μάντζιου.

Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ, που θα προορίζεται για το βασικό σχήμα.

Sports in

Ίντερ: Ανανέωσε ο Λαουτάρο μέχρι το 2029 (pics+vid)

Ενας πυροσβέστης υπέστη ελαφρά εγκαύματα και οι υπόλοιποι τρεις είναι καλά στην υγεία τους από τη μάχη με τη φωτιά στην Αττική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024