Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται ο Φρίντεκ για τον Άρη

Έρχεται ο Φρίντεκ για τον Άρη

Ο 32χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μια μεταγραφική κίνηση, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μάρτιν Φρίντεκ.

Ο 32χρονος διεθνής Τσέχος αριστερός μπακ αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (13/8) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από την ελβετική Λουκέρνη, ενώ αν όλα κυλήσουν ομαλά και ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους, πιθανότατα διετούς διάρκειας.

Στη συνέχεια ο παίκτης θα ανακοινωθεί επίσημα και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ θα τεθεί άμεσα στη διάθεσή του Άκη Μάντζιου. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι είναι πιθανόν ο Άρης να κινηθεί για την απόκτηση και ενός ακόμα αριστερού μπακ.

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σίστο

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο (13/8) τις δοκιμές, αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας παιχνίδι (18/8) της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Πιόνε Σίστο.

Ο Δανός αριστερός εξτρέμ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας σε συνδυασμό με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στο φιλικό με τη Λαμία.

Ο ποδοσφαιριστής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Οι Σαμόρα και Σαβέιρο φαντάζουν ως οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του, ενώ στη θέση αυτή μπορεί να αγωνιστεί και ο νεαρός Ντιαντί.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής για το ματς στο Περιστέρι θα μείνει και ο Ζουλ, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της ποινής του.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ικανοποιημένοι από την προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024