«Βαρύ» και τεταμένο είναι το κλίμα στη Χάιντουκ, πιθανής αντιπάλου της ΑΕΚ στα play offs του Conference League (0-0 το πρώτο ματς της με την Ρουζόμπεροκ από τη Σλοβακία).

Ο Τζενάρο Γκατούζο άφησε εκτός αποστολής τον Ιβάν Πέρισιτς (έχει ζητήσει να φύγει από τον σύλλογο) από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (1-1) και μίλησε για την κόντρα του με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, τονίζοντας ότι τον άφησε έξω από την ομάδα ώστε να μην χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Γκατούζο:

«Είχα μία κουβέντα με τον Πέρισιτς πριν από 20 μέρες και μου είπε ότι θέλει να φύγει. Ακόμα και μετά από όσα μου είπε, εγώ του έδωσα την ευκαιρία να παίξει. Κανείς δεν πρέπει να βγάζει συμπεράσματα βασισμένος σε φήμες. Στα αποδυτήρια πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες και τους συμπαίκτες σου.

Αν ένας ποδοσφαιριστής εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια. Το θέμα όμως δεν έχει κλείσει. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα και ο Πέρισιτς είναι ακόμα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.