Το φιλικό απέναντι στον Άρη Λεμεσού ήταν το τελευταίο που έδωσε ο Ολυμπιακός στην καλοκαιρινή του προετοιμασία, με τους Ερυθρόλευκους να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο (17/8).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV εξέφρασε την ικανοποίησή του δουλειά που έγινε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Super League.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την διάρκεια της προετοιμασίας, θα είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε, γιατί για να διορθώσουμε πράγματα, πρέπει όλα να τα μελετήσουμε και να τα θυμόμαστε, ώστε να μην ξαναγίνουν. Κάναμε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο, θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας, γιατί όταν κερδίζεις με 3-0 δεν γίνεται να δίνεις τον έλεγχο της μπάλας στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, ο Άρης ήταν καλύτερος από εμάς εκμεταλλεύτηκε την δική μας οπισθοχώρηση και κατάφερε να μας πληγώσει. Είναι πράγματα που σίγουρα πρέπει να προσέξουμε να μην επαναλήφθούν.

Η αλήθεια είναι πως στην περίοδο της προετοιμασίας, τα παιχνίδια είναι τόσα και εμείς θέλουμε όλοι οι παίκτες να έχουν παίξει τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια ολόκληρα ο καθένας. Επομένως, προσπαθήσαμε να μοιράσουμε έτσι τα παιχνίδια, θέλαμε να είναι όλοι παίκτες έτοιμοι, να τους έχουμε όλους δοκιμάσει. Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες, γνωρίζουμε ότι παίκτες μας είναι πάρα πολύ κουρασμένοι παίζουν με μεγάλη φόρτιση αυτή την στιγμή σε τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, συνεχόμενων υποχρεώσεων. Επίσης, οι συνθήκες ήταν δύσκολες γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη και υγρασία είναι δύσκολο να αποδώσεις το καλύτερο σου σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο γενικότερα, είμαστε ικανοποιημένοι από την διάρκεια της προετοιμασίας. Υπάρχουν πράγματα που είδαμε, πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε και σίγουρα έγινε ένα πρόγραμμα έτσι όπως το θέλαμε, αλλά θα είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο: