O Κάρλος Καρβαλιάλ επέστρεψε κι επίσημα στην Μπράγκα! Ο 58χρονος προπονητής, που πέρασε πέρσι για δύο μήνες από τον Ολυμπιακό, θα είναι ο διάδοχος του Ντανέλ Σόουζα στην πορτογαλίκή ομάδα.

Ο Σόουζα απολύθηκε μετά τη χθεσινή ισοπαλία (1-1) και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Εστρέλα Αμαδόρα για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και σήμερα (12/8) η Μπράγκα ανακοίνωσε τον Κάρλος Καρβαλιάλ ως νέο προπονητή της.

O 58χρονος τεχνικός έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Μπράγκα ενώ αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα την αναλάβει ως προπονητής.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε διευθύνει την Μπράγκα τις περιόδους 2006, 2020-22. Μετά τον Ολυμπιακό ο έμπειρος προπονητής δεν είχε βρει άλλη δουλειά στους πάγκους.

Στον πάγκο της πορτογαλικής ομάδας έχει καθίσει 117 φορές (64 νίκες, 22 ισοπαλίες και 31 ήττες), ενώ το 2021 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Πορτογαλίας. Στον Ολυμπιακό είχε 11 ματς, με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, με 22:19 γκολ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην καριέρα του ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει συνεργαστεί επίσης με Θέλτα, Αλ Γουάντα, Ρίο Άβε, Σουόνσι, Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας, Σπόριτνγκ Λισαβόνας, Μαρίτιμο, Αστέρα Τρίπολης, Σετουμπάλ, Βιζέλα και Λεϊσόες, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει πέρασμα από αρκετές ομάδες, εντός αλλά και εκτός Πορτογαλίας.

Απομένει να φανεί εάν θα καταφέρει να βελτιώσει την Μπράγκα και να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: