Η μεγάλη στήριξη μέσω της περιοδείας των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού θα αξιοποιηθεί για την περαιτέρω ενίσχυση των τμημάτων, όπως γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Τα βαρύτιμα τρόπαια του Conference League και του UEFA Youth League ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο του ταξιδιού στην ελληνική επικράτεια. Μια θρυλική περιοδεία! Οι ιστορικοί ευρωπαϊκοί τίτλοι των ομάδων ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έκαναν στάσεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, που συνέβαλαν στο να ζήσει ο κόσμος το μεγαλείο του Θρύλου. Στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη, που έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλάθλους να θαυμάσουν τις ευρωπαϊκές κούπες, να τις αγγίξουν, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να συνειδητοποιήσουν, ότι το όνειρο «τρελό» έγινε… αληθινό!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ευχαριστεί τον κόσμο του Θρύλου και για την τεράστια ανταπόκριση με την έκδοση της Κάρτας Μέλους και της συλλεκτικής Κάρτας Φιλάθλου για τα 100 χρόνια όπου και αν έδωσαν το «παρών» τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Η στήριξη αυτή θα αξιοποιηθεί για την περαιτέρω ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη, για την ιστορική σεζόν των 100 χρόνων!

Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον «πύρινό» σου κόσμο…