Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: «Ο Ιωαννίδης δεν πωλείται»

Παναθηναϊκός: «Ο Ιωαννίδης δεν πωλείται»

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως δεν προτίθεται να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη το φετινό καλοκαίρι απορρίπτοντας και την πρόταση της Λέστερ που ξεπερνούσε τα 27 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται το εφετινό καλοκαίρι, αποδεικνύοντάς το μάλιστα και έμπρακτα, απορρίπτοντας την πρόταση της Λέστερ.

Μετά τις προσπάθειες των Σπόρτινγκ, Μπολόνια και Ίπσουϊτς που δεν καρποφόρησαν κι εκείνες των «αλεπούδων» έπεσαν τελικά στο κενό, με τους «πράσινους» να δείχνουν με κάθε τρόπο πως δεν θέλουν να αποχωριστούν τον βασικό τους φορ.

Η διοίκηση της ομάδας έδειξε για ακόμα μία φορά πως για να αλλάξει η στάση της στο θέμα και να πειστεί να πουλήσει τον Έλληνα διεθνή επιθετικο, θα χρειαστεί μια πρόταση ακόμα μεγαλύτερη από τα 27 εκατομμύρια ευρώ της Λέστερ (31 με τα μπόνους) ή το να ζητήσει ο ίδιος ο παίκτης να αποχωρήσει, πράγμα που ακόμα δεν έχει συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «A Bola» είχε προχωρήσει σε νέο δημοσίευμα πριν λίγες ώρες σχετικά με το μέλλον του Ιωαννίδη.

Η αποκάλυψη της «A Bola»

Συνέχεια στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ όμως έρχονται να δώσουν οι Πορτογάλοι, καθώς όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό έχουν «τρέλα» με τον Ιωαννίδη.

Όπως αποκαλύπτει η «A Bola», η πρόταση της Λέστερ στους πράσινους περιλαμβάνει και κάποια μεγάλα μπόνους, πέρα από τα 27 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα προβλέπει 3 εκατ. ευρώ ακόμα σε περίπτωση που συμπληρώσει 30 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα και ακόμη 1 εκατ. ευρώ αν πετύχει 10 γκολ. Το σύνολο; 31 εκατ. ευρώ!

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων σημειώνει ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Σπόρτινγκ είναι αναγκασμένη να πάει σε Plan B για την κορυφή της επίθεσής της, αφού τα χρήματα αυτά ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητές της, αλλά και όσα είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν «τα λιοντάρια».

Sports in

Ολυμπιακός: «Οι σκέψεις όλων μας σε όσους δίνουν ηρωικές μάχες με τις πυρκαγιές»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της έστειλε το μήνυμά της σε όσους μάχονται με τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024