Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τέλος εποχής: Πώς θα εμφανιστεί η Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες

Τέλος εποχής: Πώς θα εμφανιστεί η Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες

Οι Κάρι, Τζέιμς και Ντουράντ φεύγουν θριαμβευτές και από πίσω έρχεται μια δεξαμενή παικτών γεμάτη ταλέντο. Πόσο διαφορετική θα είναι η Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες…

Η κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου μεταλλίου από τις ΗΠΑ φαίνεται πως ολοκλήρωσε έναν ακόμα κύκλο για την Team USA.

H νίκη απέναντι στους Γάλλους φέρεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Στιβ Κερ στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον ως head coach αλλά και το last dance για τους Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ,ο οποίος βέβαια άφησε και ένα μικρό ενδεχόμενο να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.

Ο Έρικ Σποέλστρα των Μαϊάμι Χιτ και ο Τάιρον Λου των Λος Άντζελες Κλίπερς λέγεται πως είναι τα δύο φαβορί για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, για έναν επί της ουσίας διετή κύκλο (Παγκόσμιο Κύπελλο 2027, Ολυμπιακού Αγώνες 2028).

Εκεί, με δεδομένο ότι οι Κάρι και Τζέιμς λογικά θα έχουν αποσυρθεί από τα παρκέ, το ρόστερ θα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είδαμε στη Γαλλία.

Το σίγουρο είναι ότι η δεξαμενή έχει ήδη αρκετούς ταλαντούχους μπασκετμπολίστες, σε κάθε θέση, ενώ γι’ αυτή προορίζονται ακόμα 3-4 σπουδαία ταλέντα του αμερικανικού μπάσκετ που το 2028 αναμένεται να είναι έτοιμοι παίκτες.

Στον άσο υπάρχουν οι Τζέιλεν Μπράνσον, ΝτιΆαρον Φοξ, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Τρέι Γιανγκ, Κέιντ Κάνινγχαμ και σίγουρα θα εμφανιστούν και κάποιοι ακόμη νεαροί.

Στη θέση του σούτινγκ γκαρντ οι Ντέβιν Μπούκερ, Άντονι Έντουαρντς, Τζέιλεν Μπράουν, Όστιν Ριβς, Ταϊρίς Μάξι βρίσκονται σε εξαιρετική ηλικία και όλοι θα είναι πιθανοί για μία θέση στη δωδεκάδα.

Στο τρία υπάρχουν ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Μικάλ Μπρίτζες, ο Σκότι Μπαρνς και φυσικά ο Κέβιν Ντουράντ που αν δεν έχει αποσυρθεί από τη δράση και θέλει να παίξει, θα πάρει θέση στο ρόστερ.

Στο τέσσερα υπάρχουν ο Άντονι Ντέιβις, ο Πάολο Μπανκέρο, ο Τσετ Χόλμγκρεν, ο Ιβάν Μόμπλι κι ο Ζάιον Γουίλιαμσον, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να είναι επιδραστικοί στο παιχνίδι.

Στο πέντε οι Αμερικανοί υπολογίζουν στον Μπαμ Αντεμπάγιο και από εκεί και πέρα ο Τζάρετ Άλεν και οι νεαροί Τζέιλεν Ντούρεν – Γουόκερ Κέσλερ είναι ψηλοί με μέλλον μπροστά τους. Για τον Τζοέλ Εμπίντ, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τι θα φέρει η επόμενη ημέρα, ειδικά μετά από τη δήλωσή του να ενισχύσει την εθνική ομάδα του Καμερούν.

Ποιοι έρχονται

Όσο για τα ταλέντα που στις ΗΠΑ έχουν ήδη ξεχωρίσει, πρόκειται για τον πάουερ φόργουορντ Κούπερ Φλαγκ που θα αφήσει εποχή στο NBA (γεννημένος το 2006) και τους φόργουορντ Κάμερον Μπούζερ – Έι Τζέι Ντιμπάντσα (γεννημένοι το 2007) που έχουν ήδη αφήσει τα διαπιστευτήριά τους με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας.

Ένα είναι το βέβαιο, πως στο Παρίσι είδαμε την πιο σκληρή και την καλύτερη εκδοχή τηςTeam USA τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια με ρόστερ που ξεχείλιζε από ποιότητα και εμπειρία, όντας ένα από τα πληρέστερα που έχουν κατεβάσει οι Αμερικάνοι στις διεθνείς διοργανώσεις.

Sports in

Ο Χοακίν Φίνιξ αποχωρεί από το gay δράμα του Τοντ Χέινς 5 ημέρες πριν από τα γυρίσματα

Ο ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μιας ξεκάθαρης ερωτικής ιστορίας, η οποία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930, αλλά αποχώρησε αφήνοντας το πρότζεκτ να καταρρεύσει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024