Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε στα 46 της χρόνια η «φωνή» των Pokemon Rachael Lillis

Πέθανε στα 46 της χρόνια η «φωνή» των Pokemon Rachael Lillis

Η Rachael Lillis, η «φωνή» των Pokemon, έφυγε από τη ζωή στα 46 της χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός Rachael Lillis, πιο γνωστή για τον δανεισμό της φωνής της στους Misty, Jessie και Jigglypuff στο franchise «Pokemon» έφυγε από τη ζωή στα 46 της χρόνια.

Η Rachael Lillis, όπως επιβεβαίωσε η αδερφή της Laurie Orr, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο της το απόγευμα του Σαββάτου μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Laurie, που μοιράστηκε τα νέα στη σελίδα GoFundMe που δημιούργησε για την αδερφή της, μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα, σημειώνοντας πως δεν μπορούσε να βρίσκεται στο πλευρό της.

Ενημέρωσε ωστόσο τους θαυμαστές της Rachael Lillis ότι πέθανε χωρίς να πονάει. «Μόλις την περασμένη εβδομάδα άρχισε να επιδεινώνεται η κατάστασή της. «Αυτό ήταν απροσδόκητο και είμαστε εντελώς συντετριμμένοι. Ζητάμε ειρήνη, για τώρα, καθώς η οικογένειά της θρηνεί αυτή την απώλεια».

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Rachael Lillis

Η ηθοποιός του «Pokemon» και συνάδελφος της Rachael Lillis, Veronica Taylor, απέτισε φόρο τιμής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους θαυμαστές της, η Veronica Taylor μοιράστηκε πως η αγάπη και η υποστήριξή τους βοήθησαν τη Rachael Lillis στη μάχη της με τον καρκίνο.

«Ήμουν αρκετά τυχερή που γνώρισα τη Rachael ως φίλη. Είχε απεριόριστη καλοσύνη και συμπόνια, ακόμη και μέχρι το τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτός από τη δουλειά της στο franchise «Pokemon», η Rachael Lillys ήταν βασική στην κοινότητα των anime, έχοντας δώσει τη φωνή της σε πολλούς χαρακτήρες ταινιών και τηλεοπτικών σόου μεταξύ των οποίων τα «Hunter × Hunter: The Last Mission», «Berserk: The Golden Age Arc», «Sonic X», «Animation Runner Kuromi» και «Guardian of Darkness».

Sports in

Ίντερ: Ανανέωσε ο Λαουτάρο μέχρι το 2029 (pics+vid)

Ενας πυροσβέστης υπέστη ελαφρά εγκαύματα και οι υπόλοιποι τρεις είναι καλά στην υγεία τους από τη μάχη με τη φωτιά στην Αττική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024