Έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες περιοδικά την τελευταία δεκαετία, που μια φωτογράφηση της Κάιλι Τζένερ έχει πάψει να αποτελεί είδηση. Άλλωστε, ως επιχειρηματίας, τηλεπερσόνα και influencer το να ποζάρει μπροστά στον φακό αποτελεί ένα (μεγάλο) κομμάτι της καθημερινότητάς της. Κι όμως, η τελευταία δουλειά της 27χρονης celebrity, ήταν κάτι που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Η Κάιλι Τζένερ έγινε η πρώτη από την οικογένειά της που καταφέρνει να μπει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue του Σεπτεμβρίου, ξεπερνώντας τις αρκετά πιο διάσημες αδερφές της – ναι, ούτε η Κιμ Καρντάσιαν δεν τα έχει καταφέρει. Και πλέον μοιάζει έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της στον κόσμο του modeling. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο περιοδικό, «επιτέλους νιώθω να πατάω στα πόδια μου στον χώρο της μόδας», εξηγώντας ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της τρίτης δεκαετίας της έχοντας τον ρόλο της μαμάς.

Η 27χρονη εκατομμυριούχος έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τη 6ετη σχέση της με τον ράπερ Τράβις Σκοτ – η κόρη τους γεννήθηκε το 2018 και ο γιος τους το 2022, περίπου έναν χρόνο προτού χωρίσει οριστικά με τον διάσημο μουσικό.

«Είμαι τόσα πολλά χρόνια στη βιομηχανία της μόδας και το διασκεδάζω πολύ, που αναρωτιέμαι γιατί δεν το δοκίμασα αυτό νωρίτερα» είπε η Κάιλι Τζένερ αναφορικά με τον κόσμο του modeling, προτού μιλήσει για τα παιδιά της.

«Όπως κι αν είναι η μέρα μου, ότι σχόλια κι αν δω στο internet, στο τέλος της ημέρας γυρνάω σπίτι μου κι έχω δύο παιδιά που υπεραγαπώ και με υπεραγαπούν. Με λατρεύουν κι αυτό με έμαθε να ξεπερνάω διάφορα πράγματα στη ζωή πιο εύκολα» τόνισε και συμπλήρωσε: «Αυτά τα δύο πλάσματα με βρίσκουν τέλεια κι αυτό μου φτάνει. Δεν έχω ανάγκη την επιβεβαίωση στη ζωή μου από ανθρώπους εκτός της οικογένειάς μου».