Τη δισκογραφική της επιστροφή, μετά από τέσσερα χρόνια «σιωπής», ετοιμάζει η Κέιτι Πέρι αυτή την περίοδο. Η γνωστή μουσικός, τις τελευταίες εβδομάδας, έχει κυκλοφορήσει δύο singles από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «143» ενώ το περισσότερο διάστημα το περνάει στο στούντιο, θέλοντας να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του δίσκου της.

Ωστόσο όταν έχει ελεύθερο χρόνο δεν χάνει την ευκαιρία να τον περνάει μαζί με τον Ορλάντο Μπλουμ. Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, συχνά πυκνά, κάνει αναρτήσεις στα social media από τις στιγμές που περνάει είτε στο σπίτι τους είτε από τις διακοπές του. Στιγμές από μια τέτοια απόδρασή τους «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram η pop star.

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο, αλλά με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο: με ελικόπτερο. Και όταν αυτό βρέθηκε πάνω από τη θάλασσα, δεν δίστασαν να κάνουν μια βουτιά αλά κομάντο.

Τη στιγμή κατέγραψε με το κινητό του ο 47χρονος ηθοποιός, ενώ βίντεο και φωτογραφίες τους έβγαζε τόσο ένας φίλος του ζευγαριού από το ελικόπτερο αλλά και κάποιο ακόμα άτομο από μακρινή απόσταση. Η Πέρι ανέβασε το βίντεο στα social media, γράφοντας ««Όπως τα αστέρια είναι στον ουρανό έτσι εσύ κι εγώ θα βρίσκουμε ο ένας τον άλλον σε κάθε ζωή».

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)