Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λιονέλ Μέσι: Διακοπές με την Αντονέλα και τα παιδιά τους σε σκάφος

Λιονέλ Μέσι: Διακοπές με την Αντονέλα και τα παιδιά τους σε σκάφος

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι, αφού κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή, περνάει μερικές ημέρες χαλάρωσης με την οικογένειά του.

Η Ίντερ Μαϊάμι διανύει μια πάρα πολύ καλή σεζόν, καθώς μετά από 25 αγώνες είναι η πρωτοπόρος της βαθμολογίας του MLS και ονειρεύεται τον τίτλο – ένα όνειρο που έχει δημιουργήσει η αύρα του Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ ώστε να κρατηθεί στην κορυφή το επόμενο διάστημα, καθώς εδώ και περίπου ένα μήνα παίζει χωρίς τον σούπερ σταρ της.

Ο 37χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου επέστρεψε τραυματίας από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή στα μέσα του Ιουλίου –η φωτογραφία με τον πρισμένο αστράγαλό του ήταν σοκαριστική- και από τότε δεν έχει καταφέρει να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι ο Λίονελ Μέσι περνάει τις μέρες του κλεισμένος στο σπίτι. Το αντίθετο, καθώς βρήκε την ευκαιρία να το «σκάσει» για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Χωρίς να έχουν γνωστοποιήσει που βρίσκονται, η Αντονέλα ανέρτησε στα social media, μια σειρά από φωτογραφίες με τον αργεντίνο άσο και τα παιδιά τους,

Οι πέντε τους χαλαρώνουν κάνοντας βόλτες με σκάφος και, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, δείχνουν να το απολαμβάνουν. Η Αντονέλα, έγραψε κάτω από το ποστ της, «το καλοκαίρι κι αυτοί» και σε λιγότερο από 24 ώρες η ανάρτησή της είχε περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes.

Sports in

Με 10.000 κόσμο και τις ευρω-κούπες στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 10.000 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας της Superleague με τον Βόλο (17/08), στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024