Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχουν θέσει μια απαγόρευση στη συζήτηση για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς κατευθύνονται στο Balmoral για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στη σκωτσέζικη κατοικία της βασιλικής οικογένειας με τα παιδιά τους πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

Έχουν ενωθεί με τον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα και την πριγκίπισσα Άννα για την καλοκαιρινή τους εξόρμηση. Οι γνώστες αναφέρουν στο περιοδικό Heat ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανησυχεί πως ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα προκαλέσουν αδικαιολόγητο άγχος στην οικογένειά του.

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στις ΗΠΑ, στην οποία χαρακτήρισε επικίνδυνο το Ηνωμένο Βασίλειο, πιστεύεται ότι διέλυσε κάθε ελπίδα συμφιλίωσης μεταξύ των δύο αδερφών.

«Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απαγόρευσαν οτιδήποτε σχετίζεται με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς αφιερώνουν χρόνο για να απολαύσουν την απαραίτητη ανάπαυλα για το καλοκαίρι» επισημαίνει ο γνώστης στο Heat.

«Η Κέιτ Μίντλετον εξακολουθεί να εστιάζει πολύ στη θεραπεία της και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σταθερό όριο για να την προστατεύουν από όλο το άγχος και την αναστάτωση που δημιουργούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που έχει εύλογα αρνητικό αντίκτυπο στη σωματική της και την ψυχική της υγεία» υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Οι διαμάχες ανάμεσα στους «Fab Four»

Ο γνώστης αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανησυχούσε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα ένιωθε ανήσυχη για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που θα μπορούσαν να πουν κάτι που θα την αναστάτωνε. Η δούκισσα του Σάσεξ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να έχουν τεταμένες σχέσεις από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στη βασιλική οικογένεια.

Η κατάσταση λέγεται ότι κλιμακώθηκε εν όψει του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ το 2018. Σύμφωνα με τα εκρηκτικά απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν μια διαφωνία σχετικά με το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε ότι αντάλλαξαν μηνύματα που έκαναν τη Μέγκαν Μαρκλ κλαίει με λυγμούς στο πάτωμα. Την επόμενη μέρα η Κέιτ Μίντλετον λέγεται ότι της έστειλε λουλούδια και μια κάρτα ζητώντας της συγγνώμη.

Στο μεταξύ, η κόντρα του πρίγκιπα Χάρι με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ κλιμακώθηκε το 2019, όταν ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε ότι ο αδερφός του τον άρπαξε από τον γιακά και τον έριξε στο πάτωμα κατά τη διάρκεια μιας έντονης διαμάχης τους για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Έναν χρόνο αργότερα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εγκατέλειψαν τη βασιλική τους ζωή και μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πρόσφατα πως δεν θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη Μέγκαν Μαρκλ, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ επειδή είναι ακόμα επικίνδυνο.

«Είναι ακόμα επικίνδυνο και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μοναχικός δράστης, ένα άτομο που διαβάζει αυτά τα πράγματα για να ενεργήσει με βάση αυτά που διαβάζει. Είτε πρόκειται για μαχαίρι είτε για οξύ, ό,τι κι αν είναι -και αυτά είναι πράγματα που με ενδιαφέρουν πραγματικά. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν θα φέρω τη γυναίκα μου πίσω σε αυτή τη χώρα».