Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι τις τελευταίες εβδομάδες μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, αποτελούν τα αγαπημένα πρόσωπα των media παγκοσμίως. Ο λόγος -φυσικά- για τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος βλέπει τη προσωπική του ζωή να γίνεται για μια ακόμη φορά θέμα, καθώς φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έχουν μια άποψη για το τι συμβαίνει στον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Έτσι, όταν ο Ματ Ντέιμον κλήθηκε στην εκπομπή Radio Time Podcast με αφορμή την επερχόμενη ταινία του με τίτλο « The Instigators», όλοι ήξεραν ότι κάποια στιγμή η κουβέντα θα κατέληγε και στον Μπεν Άφλεκ. Άλλωστε, οι δυο τους είναι κολλητοί από τότε που πήγαιναν σχολείο, έχουν συνεργαστεί σε διάφορα κινηματογραφικά projects, ενώ κέρδισαν μαζί και το Όσκαρ για το σενάριο του φιλμ του 1997 «Good Will Hunting».

«Δεν ήμουν μια συναρπαστική ιστορία για τα πειοδικά, ήμουν ο τύπος που είναι παντρεμένος και δεν κάνει τρέλες. Ήμουν απλά βαρετός» είπε ο Ντέιμον

«Με τον Μπεν είχαμε παράλληλες καριέρες αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να ζω κάτω από αυτόν τον έλεγχο των media για 25 χρόνια», είπε ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει τυχερός που έχει κάνει μια βαρετή ζωή.

«Πριν από 25 χρόνια, τα περιοδικά ασχολούνταν πάρα πολύ με τη ζωή των ηθοποιών, τι κάνουν, που πάνε, με ποιον είναι, αλλά ευτυχώς εμένα με αγνοούσαν. Δεν ήμουν μια συναρπαστική ιστορία, ήμουν ο τύπος που είναι παντρεμένος και δεν κάνει τρέλες. Ήμουν απλά βαρετός για τα περιοδικά. Τα σκάνδαλα και το σεξ, αυτά διάβαζε ο κόσμος. Ήμουν πραγματικά τυχερός», τόνισε ο Ματ Ντέιμον.