Τα γενέθλιά του γιόρτασε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ, γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ.

Τις ευχές της στον μικρότερο αδερφό της έδωσε όμως, και η Μαρία Ολυμπία

Ο Αχιλλέας είναι το μικρότερο από τα τρία παιδιά τους και χθες έκλεισε τα 24 του χρόνια. Ο 24χρονος πλέον, δέχτηκε πολλές ευχές για την ξεχωριστή ημέρα μέσα από τα social media.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, θέλησαν να του ευχηθούν χρόνια πολλά και οι γονείς του.

Έτσι, η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μία φωτογραφία του νεαρού άνδρα ενώ στην λεζάντα έγραψε:

«Χρόνια πολλά στο νούμερο τρία μου, γεννημένο την λαμπερή 12η Αυγούστου. Τόσο περήφανοι για όλα τα επιτεύγματά σου και για ένα ακόμη τη φετινή χρονιά! Μακάρι αυτό να είναι ένα υπέροχο έτος! Σε αγαπώ πάντα, κοντά ή μακριά, για πάντα μαζί».

Από την  άλλη, ο Παύλος Γλύξμπουργκ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του γιου του στο προφίλ του στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Αχιλλέα μου, Χρόνια πολλά είμαι πολύ υπερήφανος για σένα. Κάθε σου προσπάθεια σε φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους σου. Είμαι τόσο περήφανος για το ποιος είσαι. Πάντα φτάνεις στον ουρανό».

Τις ευχές της στον μικρότερο αδερφό της έδωσε όμως, και η Μαρία Ολυμπία, που δημοσίευσε μία σειρά από στιγμιότυπα με εκείνον ενώ του έγραψε:

«Χρόνια πολλά, σε αγαπώ τόσο πολύ».

Αυτή είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Full in love φαίνεται να είναι ο 23χρονος Αχιλλέας – Ανδρέας, ένας εκ των τριών γιων της Μαρί Σαντάλ και του συζύγου της Παύλου Γλύξμπουργκ. Ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιζαμπέλα και δεν διστάζει να ανεβάσει κοινές τους στιγμές στα social media.

Τα τελευταία χρόνια ο Αχιλλέας – Ανδρέας διατηρεί σχέση με την Aμερικανοβρετανίδα φωτογράφο, DJ και μοντέλο, Isabella Massenet. Αν και προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει διστάσει να μας τη γνωρίσει.

Σε ένα από τα story του στο Instagram, ο Αχιλλέας – Ανδρέας ανέβασε ένα βίντεο όπου το ζευγάρι φαίνεται χαμογελαστό πάνω σε μηχανή, με τη σχέση τους να φαίνεται να μετρά δύο χρόνια.