Η Τζένιφερ Λόπεζ επισκέφθηκε το σπίτι του Μπεν Άφλεκ, αφού πήγε με τον γιο του, Σάμιουελ, για ψώνια ενώ οι φήμες για διαζύγιο όλο και πληθαίνουν.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ πιστεύεται ευρέως ότι οδεύουν προς διαζύγιο

Αργά το απόγευμα της Κυριακής, οι παπαράτσι εντόπισαν την 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό να φτάνει μόνη της στο ακίνητο του Μπεν Άφλεκ, όπου έμεινε για σχεδόν πέντε ώρες.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό φαρδύ ολόσωμο, το οποίο συνδύασε με αθλητικά παπούτσια, μια μικρή τσάντα, μεγάλα σκουλαρίκια και γυαλιά ηλίου.

Πηγή φωτογραφίας: New York Post

Νωρίτερα, σύμφωνα με την New York Post, η τραγουδίστρια είχε πάει για ψώνια με τον γιο του Μπεν Άφλεκ όπου τους αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ πιστεύεται ευρέως ότι οδεύουν προς διαζύγιο. Τελευταία φορά εθεάθησαν μαζί στις 30 Μαΐου, όταν παρακολούθησαν την αποφοίτηση της κόρης του στο λύκειο.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ήταν στη Σάντα Μόνικα σε μια σχολική εκδήλωση, 47 ημέρες από όταν εθεάθησαν μαζί για τελευταία φορά.

Το πιο περίπλοκο και ακριβό διαζύγιο στην ιστορία

Η είδηση ότι η Λόπεζ επισκέφτηκε τον Μπεν Άφλεκ είναι ακόμη πιο σημαντική επειδή σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν επαφή τον τελευταίο καιρό, με πηγές να υποστηρίζουν ότι οι επιχειρηματικοί τους μάνατζερ επεξεργάζονταν τις λεπτομέρειες του υποτιθέμενου διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού που μίλησε στο Page Six, ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Το λαμπερό ζευγάρι, μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να σώσει τον γάμο του, οδεύει στο διαζύγιο, με τη Marca να αναφέρει ως πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης το τέλος του καλοκαιριού.

Ο στενός τους φίλος είπε ότι τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και ο Μπεν Άφλεκ παρασύρθηκαν το 2022 από τη νοσταλγία και τις αμφιβολίες που είχαν όταν διέλυσαν τον πρώτο τους αρραβώνα το 2004.

«Έπιασαν τη στιγμή. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήθελε αυτόν τον γάμο -τα νυφικά, τους φίλους- για δεκαετίες» σημείωσε χαρακτηριστικά στο Page Six.

«Έχουν γυρίσει σελίδα σε όλες τις ημιτελείς δουλειές από πριν από 20 χρόνια. Έχουν δει τα πράγματα μέχρι το τέλος και ξέρουν με βεβαιότητα τώρα ότι δεν ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κανένα άλλο αναπάντητο ερώτημα. Έχουν δει όλα όσα έπρεπε να δουν και τελείωσε».