Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το Χόλιγουντ γυρίζει την πλάτη στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Το Χόλιγουντ γυρίζει την πλάτη στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βλέπουν τους A-listers φίλους να απομακρύνονται. Όσα οδήγησαν στο να τους γυρίσουν την πλάτη.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθούν να αποτελούν πηγή αντιπαράθεσης, διώχνοντας έτσι μακριά τους διάσημους φίλους τους που δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται όλο και περισσότερο αποκομμένοι από τους διάσημους φίλους τους που θεωρούν πλέον τους Σάσεξ λιγότερο ελκυστικούς λόγω των πολλών σκανδάλων στα οποία έχουν εμπλακεί, σύμφωνα με ειδικό δημοσίων σχέσεων.

Η αρνητική δημοσιότητα ακολουθεί τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ από τότε που ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας για να αποφύγουν τα μέσα ενημέρωσης.

Η περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η απώλεια του συμβολαίου τους με το Spotify και η non stop κόντρα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια οδήγησαν τους φίλους τους να αρχίσουν να απομακρύνονται, σύμφωνα με τον ειδικό δημοσίων σχέσεων Ronn Torossian.

«Είναι ξεκάθαρο ότι αρκετές από τις υψηλού προφίλ φιλίες της Μέγκαν Μαρκλ έχουν ψυχρανθεί τα τελευταία χρόνια» σημειώνει ο Ronn Torossian. «Είτε η κατάσταση, είτε η έλλειψη δημόσιας υποστήριξης, έχουν οδηγήσει στη συρρίκνωση του κύκλου της στο Χόλιγουντ.

Επιπλέον, κάποιοι μπορεί να θέλουν να αποφύγουν τυχόν πιθανές συνέπειες από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Δεν πρόκειται απαραίτητα για τον πρίγκιπα Χάρι ή τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλλον οφείλεται στις περίπλοκες και πολωτικές διαμάχες που συνεχίζουν να τους ακολουθούν παρά τις προσπάθειές τους να αποχωρήσουν από τη δημόσια ζωή» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά

Η αποξένωση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν στο παρελθόν κοντά με την Όπρα Γουίνφρεϊ, τον Tyler Perry και τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του. Αλλά αυτές οι φιλίες φαίνεται πως έχουν ξεθωριάσει στο παρασκήνιο αφού προηγουμένως ήταν τόσο δημόσιες στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Torossian, η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε πως έχασε την επαφή της με τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους όταν τους χάρισε μια περιορισμένη παρτίδα από μαρμελάδες του brand της American Riviera Orchard και δεν έκανε κανένας τους ανάρτηση στα social media.

Στο μεταξύ, οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, καθώς και με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα παραμένουν τεταμένες στην καλύτερη περίπτωση. Οι μήνες περνούν χωρίς να βλέπονται ή να μιλάνε μεταξύ τους.

Επιπλέον, οι φιλίες με αστέρια όπως οι Μπέκαμ, οι Κλούνεϊ, ο Έλτον Τζον και η Serena Williams φαίνονται να έχουν παγώσει, με έναν πρώην μπάτλερ να ισχυρίζεται πως πολλά ονόματα του Χόλιγουντ έχουν απορρίψει προκλήσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

«Οι αληθινοί A-listers, που κινούνται σε αυτούς τους κύκλους, συνειδητοποιούν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι τόσο δημοφιλείς» σημειώνει ο Paul Burrell, ο οποίος εργαζόταν στο πλευρό της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Sports in

Με 10.000 κόσμο και τις ευρω-κούπες στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 10.000 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας της Superleague με τον Βόλο (17/08), στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024