Ενώ οι περισσότεροι celebrities συχνά επιδεικνύουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους και τα πανάκριβα οχήματά τους, η επιλογή του αυτοκινήτου της Νικόλ Κίντμαν μπορεί να αποτελέσει μία έκπληξη για πολλούς.

Η ηθοποιός ανέφερε πως τα αυτοκίνητα δεν αποτελούσαν υψηλή προτεραιότητα στη ζωή της

Η Νικόλ Κίντμαν μόλις πρόσφατα έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη όταν ανέφερε ότι δεν οδηγεί τη Lamborghini που της χάρισε ο διάσημος σύζυγός της, Κιθ Ούρμπαν.

Αντ’ αυτού είπε ότι οδηγεί ένα…. Subaru.

Παρά το γεγονός ότι στο γκαράζ της έχει σταθμεύσει μια Lamborghini Urus, αξίας 423 χιλιάδων δολαρίων, η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός προτιμά τη σεμνότητα και την πρακτικότητα της οδήγησης ενός Subaru.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της Κίντμαν και της fashion icon, Βικτώρια Μπέκαμ, για τη Vogue Australia, όπου οι δυο τους συζήτησαν τα πάντα, από το οικογενειακό υπόβαθρο μέχρι τις προσωπικές τους προτιμήσεις στα αυτοκίνητα.

«Ο Κιθ είναι λάτρης των αυτοκινήτων»

Η ηθοποιός ανέφερε πως τα αυτοκίνητα δεν αποτελούσαν υψηλή προτεραιότητα στη ζωή της και πως το σημαντικό για εκείνη είναι ότι απλά πρέπει να έχουν κλιματισμό.

«Ο Κιθ μου την αγόρασε αλλά εγώ οδηγώ ένα Subaru. Εκείνος την χρησιμοποιεί. Ο Κιθ είναι λάτρης των αυτοκινήτων. Εγώ δεν ασχολούμαι. Μπορείς να με μεταφέρεις με οτιδήποτε και θα είμαι ευτυχισμένη. Μου αρέσει λίγος κλιματισμός».

«Νομίζω ότι γι’ αυτό μου το αγόρασε. Του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα, του αρέσουν όλα τα αυτοκίνητα – αυτό είναι το φόρτε του. Είναι παιδί από το Κουίνσλαντ, ήρθε από το τίποτα. Κάτι σαν τον David, όπου λες: «Θα χτίσω τον εαυτό μου και θα γίνω αυτός που είμαι». Όπως εσύ, όπως εγώ. Είμαστε αυτοδημιούργητοι και οι τέσσερις μας, σωστά;», πρόσθεσε.

Ο Κιθ και η Νικόλ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2006 και είναι γονείς των δύο κοριτσιών, 15 και 13 ετών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κίντμαν εκφράζει την προτίμησή της για έναν πιο χαλαρό τρόπο ζωής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, μοιράστηκε τον τρόπο που η ζωή στο Τενεσί της επέτρεψε να απολαμβάνει το να είναι «απλά ένας πολίτης», συμμετέχοντας σε κοινοτικές δραστηριότητες και φιλανθρωπίες χωρίς να επικεντρώνεται στη διασημότητά της.

«Μου αρέσει να συμμετέχω σε κάτι που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου, δεν έχει να κάνει με το ποια είμαι, τίποτα από όλα αυτά», είπε, τονίζοντας τη σημασία του ρόλου της ως μέλος της κοινότητας και όχι ως σταρ του Χόλυγουντ.