Το ερώτημα που απασχολεί πολλούς θαυμαστές της Σελένα Γκόμεζ είναι ένα.

Παντρεύεται η τραγουδίστρια τον αγαπημένο της Μπένι Μπλάνκο;

Η Σελένα Γκόμεζ άφησε άλλο ένα υπονοούμενο ότι αυτή και ο φίλος της είναι αρραβωνιασμένοι

Η πρόσφατη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πυροδοτήσει εκτεταμένες εικασίες σχετικά με έναν πιθανό αρραβώνα. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες.

Η Σελένα Γκόμεζ δημοσίευσε πρόσφατα μια selfie στον καθρέφτη της, αφήνοντας τους θαυμαστές της να παραμιλούν.

Στη φωτογραφία, η τραγουδίστρια είναι ντυμένη με ένα κομψό φόρεμα, με τον Μπένι Μπλάνκο στο πλευρό της, στραμμένο όμως, μακριά από την κάμερα.

Αυτό όμως, που τράβηξε την προσοχή όλων είναι το γεγονός πως πάνω από το δάχτυλο του αριστερού της χεριού είχε τοποθετήσει ένα ροζ emoji καρδιάς. Οι φήμες αμέσως πήραν «φωτιά» καθώς οι φαν της υπέθεσα πως κάτω από το ροζ emoji «κρύβεται» ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η νέα εμφάνιση «φουντώνει» τις φήμες

Η Σελένα Γκόμεζ άφησε άλλο ένα υπονοούμενο ότι αυτή και ο φίλος της είναι αρραβωνιασμένοι κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης για τη σειρά καλλυντικών της, Rare Beauty.

Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε τις αίθουσες διδασκαλίας στο πλαίσιο του Rare Impact Fund και οι θαυμαστές της εντόπισαν μια μικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή της που έδειχνε ότι ήταν κρυφά μέλλουσα νύφη.

Η Σελένα μοιράστηκε φωτογραφίες από την εκδήλωση στα social media.

Στην πρώτη φωτογραφία, η τραγουδίστρια εθεάθη να κάθεται σε ένα τραπέζι και να γελάει με μια ομάδα εφήβων.

Φορούσε ένα λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο και είχε διπλώσει τα χέρια της το ένα πάνω στο άλλο πάνω στο τραπέζι.

Μια πιο προσεκτική ματιά αποκάλυψε ένα χρυσό δαχτυλίδι στο παράμεσο του δαχτυλιδιού του αριστερού της χεριού, το οποίο φαίνεται και σε άλλες λήψεις.

Στην τρίτη φωτογραφία στο καρουζέλ της, τη βλέπουμε να ξεφυλλίζει ένα βιβλίο με το δαχτυλίδι σε πλήρη θέα και πάλι.

Η σχέση του ζευγαριού

Οι αλληλεπιδράσεις του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι δημόσιες εμφανίσεις του συνεχίζουν να αντανακλούν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

Ο Μπλάνκο, ειδικότερα, έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για την Γκόμεζ, εκφράζοντας τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Howard Stern.

Όταν ρωτήθηκε για μια πιθανή πρόταση γάμου, είπε: «Όταν την κοιτάζω, όντως λέω, δεν ξέρω έναν κόσμο όπου θα μπορούσε να είναι καλύτερα από αυτό».