Το αέρινο, Dolce & Gabbana σχέδιο φορέθηκε αρχικά από την «άλλη μαμά» της έφηβης, από τη Τζένιφερ Λόπεζ, 55 ετών, η οποία πρωτοφόρεσε το look σε ένα ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2023 με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη του «Argo».

Παρόλο που η τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud» αρχικά συνδύασε το εντυπωσιακό μίντι φόρεμα με αντίστοιχη ζώνη του ιταλικού οίκου, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με χρυσές πλατφόρμες και διαμαντένια σκουλαρίκια, η Βάιολετ κράτησε τα πράγματα πιο χαλαρά και πιο κοντά στην ηλικία της καθώς συναντήθηκε με τα ετεροθαλή αδέρφια της, τα 16χρονα δίδυμα της Λόπεζ, Max και Emme.

Δείτε το βίντεο με τις εμφανίσεις της Τζένιφερ και της Βάιολετ με το ίδιο φόρεμα 

Ίδιο φόρεμα, άλλο στάιλινγκ

Παραλείποντας το αξεσουάρ της μέσης, το μεγαλύτερο παιδί του Άφλεκ φόρεσε το φόρεμα με το έντονο V στο στήθος, προσθέτοντας ένα ζευγάρι αθλητικά αθλητικά παπούτσια με κόκκινα κορδόνια, μαζί με λευκές κάλτσες και τα γυαλιά της-σήμα κατατεθέν με τον διαφανή σκελετό.

Η λάμψη της ήταν εξίσου χαλαρή, καθώς άφησε τα ίσια, μέχρι τους ώμους μαλλιά της κάτω και χωρισμένα στο πλάι, αφήνοντας το δραματικό μακιγιάζ για μια πιο φρέσκια εμφάνιση.

Παρόλο που δεν είναι σαφές αν η Βάιλοετ έψαξε στη ντουλάπα της Λόπεζ ή απλά εμπνεύστηκε από τη σταρ, σίγουρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η έφηβη και η «μητριά» της εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις

Photo: YouTube

Photo: YouTube

Photo: YouTube

Καλές σχέσεις

Παρόλο που δεν είναι σαφές αν η Βάιλοετ έψαξε στη ντουλάπα της Λόπεζ ή απλά εμπνεύστηκε από τη σταρ, σίγουρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η έφηβη και η «μητριά» της εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις, καθώς οι φήμες διαζυγίου συνεχίζουν να στροβιλίζονται γύρω από τον Μπεν και τη Τζεν.

Ακόμα, παρά το όποιο δράμα στη σχέση των σταρ, οι δυο τους κατάφεραν να περάσουν ένα πολύ κομψό καλοκαίρι.

Ενώ ο σταρ του «Air» επιδεικνύει ένα φρέσκο faux hawk haircut, η Λόπεζ αγκαλιάζει τα κλασικά εποχιακά ρούχα, ενώ πρόσφατα έφαγε μεσημεριανό γεύμα με την Emme φορώντας φαρδιά τζιν, ένα cropped λευκό μπλουζάκι και oversized γυαλιά ηλίου.

Photo: YouTube

Χέρι-χέρι

Στα τέλη Ιουλίου, η Λόπεζ γιόρτασε επίσης τα 55α γενέθλιά της με ένα λαμπερό, διάφανο φόρεμα Dior και φόρεσε ακόμη και το αγαπημένο της λευκό μαγιό με βαθύ ντεκολτέ – αν και ο σύζυγός της δεν ήταν παρών στο υπερβολικό πάρτι με θέμα το «Bridgerton».

Η ηθοποιός του «Selena» εθεάθη να περνάει χρόνο με τη Βάιολετ νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, με τους δύο να περπατούν χέρι-χέρι ενώ βγήκαν στα Hamptons.

Η έφηβη φόρεσε ένα έντονο εμπριμέ παντελόνι για την έξοδο και τη μάσκα της, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ, καθώς, ως γνωστόν, έχει ταχθεί κατά της απαγόρευσης των μασκών μετά από μια μετα-ιική ασθένεια.

*Αρχική Φωτό: YouTube