Σε συνέντευξη του, ο Γιώργος Ρουμελιώτης εξηγεί όλα όσα βίωσε στην φωτιά στην Αττική, της οποίας το μέτωπο έφτασε μέχρι το Χαλάνδρι. Ο πρόεδρος ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α είπε «Ήμασταν όλη μέρα και το βράδυ χθες στο Πάτημα Χαλανδρίου και στην Αναπαύσεως.»

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», ο πρόεδρος ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α, Γιώργος Ρουμελιώτης, συνέχισε λέγοντας: «Θα έλεγα πως εδώ και 20 χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολλά σπίτια ήταν καμένα, προσπαθούσαμε να σώσουμε ότι μπορούμε.»

«Δεν μπορεί σε κάθε σπίτι όμως να υπάρχει ένα πυροσβεστικό»

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε πως «Σε ένα κοσμηματοπωλείο νόμιζα πως δεν θα έσβηνε ποτέ. Οι κάτοικοι δεν έφευγαν και είναι λογικό. Χάρηκα που είδα νέο κόσμο να βρίσκεται εκεί και να προσπαθεί να βοηθήσει με ό,τι μπορούσαν. Είναι λογικό σε μία τέτοια κατάσταση να χάθηκε λίγο ο συντονισμός.»

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ανέφερε στις δηλώσεις του ότι «Δεν μπορεί σε κάθε σπίτι όμως να υπάρχει ένα πυροσβεστικό. Τα παιδιά τρέχουν όλες αυτές τις ημέρες. Δεν ήταν μία απλή καταστροφή, ήταν κάτι τρομερό. Δεν θα ήθελα να ξαναδώ κάτι τέτοιο. Δεν είναι τυχαίο ότι παίρνουν παντού φωτιές ταυτόχρονα, την ίδια εποχή. Υπήρχαν φωτιές παντού, και μέσα σε αστικό ιστό».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις