Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
live
Φωτιά στην Αττική: Μάχη με αναζωπυρώσεις και διάσπαρτες εστίες

Φωτιά στην Αττική: Μάχη με αναζωπυρώσεις και διάσπαρτες εστίες

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από τη φωτιά στην Αττική - Παραμένει χωρίς ενιαίο μέτωπο η πυρκαγιά - Βίντεο και φωτογραφίες

Τιτάνια είναι η μάχη που συνεχίζουν να δίνουν πυροσβέστες μαζί με τους εθελοντές για να σβήσουν την φωτιά στην Αττική, η οποία ξέσπασε αρχικά στον Βαρνάβα.  Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα είναι καλύτερη, δεν υπάρχει πλέον ενιαίο μέτωπο.

Οι άνεμοι είναι πιο αδύναμοι σε σχέση με την Δευτέρα. Όμως οι δυνάμεις που επιχειρούν είναι αντιμέτωπες με πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες: στον Βαρνάβα, στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στο Άνω Σούλι και στη Πεντέλη, ενώ συνεχώς σημειώνονται αναζωπυρώσεις.

Νωρίτερα, στάλθηκαν δύο μηνύματα από το 112 για την περιοχή του Μαραθώνα. Το ένα πριν από τα μεσάνυχτα με την οδηγία στους κατοίκους της περιοχής Βράνα Μαραθώνα να απομακρυνθούν προς Νέα Μάκρη. Το δεύτερο, μετά τα μεσάνυχτα, για ετοιμότητα στον Μαραθώνα γενικά, λόγω της δασικής πυρκαγιάς.

Στο μεταξύ, χθες βράδυ πυροσβέστες εντόπισαν εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης που κάηκε, στο Πάτημα Χαλανδρίου, πιο συγκεκριμένα στην οδό Στρατονίκης, απανθρακωμένο πτώμα, που πιθανότητα ανήκει σε γυναίκα περίπου 60 ετών. Η άτυχη γυναίκα την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν εντός του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται βιοτεχνία, και δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως.

Τις δραματικές εξελίξεις καταγράφει λεπτό προς λεπτό το in.

Live όλες οι εξελίξεις στο in

09.19 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς στα Καλύβια

Διενεργούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων:

  1. Λ. Προφαρτάς και Καλυβίων με κατεύθυνση προς Κορωπί
  2. Λ. Προφαρτάς και Αρχιμήδους με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο

09.05 Λέκκας: Η δυσκολία κατάσβεσης της φωτιάς στον αστικό χώρο

«Είναι ένα κοκτέιλ το οποίο είναι πολύ εκρηκτικό. Είναι η ξηρασία την οποία είχαμε επισημάνει, η μηδενική υγρασία και στο έδαφος και στο υπέδαφος. Έχουμε να κάνουμε με ισχυρούς ανέμους, με πολλή καύσιμη ύλη και κυρίως έχουμε να κάνουμε με ένα ανάγλυφο το οποίο είναι πολύ δύσκολο να επιχειρήσει κανένας, ενώ παράλληλα ενισχύει την ένταση της πυρκαγιάς», είπε.

Στην συνέχεια, ανέφερε «Ο αστικός χώρος είναι ποικιλόμορφος, δεν μπορεί να επιχειρηθεί γρήγορα μια προσπάθεια.» «Υπάρχουν στοιχεία τα οποία αυξάνουν την επικινδυνότητα σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα στον αστικό χώρο και γενικώς είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση κατάσβεσης όταν έχουμε να κάνουμε μέσα στον αστικό χώρο», επισήμανε.

08.57 Στον εισαγγελέα οι ανήλικοι που συνελήφθησαν για τη φωτιά στη Γλυφάδα

Το κατώφλι του Εισαγγελέα θα περάσουν σήμερα Τρίτη (13/8) οι δύο 14χρονοι που συνελήφθησαν στη Γλυφάδα για τη φωτιά στην Τερψιθέα.

Ήδη έχει επιβληθεί στους γονείς τους 4.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για τον καθένα.

08.50 Φωτιά στα Καλύβια Θορικού

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην πυροσβεστική για νέα φωτιά στην Αττική και συγκεκριμένα στα Καλύβια Θορικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Πρόφαρτα και καίει χαμηλή βλάστηση.

Διαβάστε περισσότερα

08.30  Ενισχύονται ξανά οι άνεμοι από το μεσημέρι – «Επικίνδυνη ημέρα και σήμερα»

Ενίσχυση των ανέμων από τις 12:00 το μεσημέρι και έως τις 18:00 με 19:00 το απόγευμα αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη. Χαρακτήρισε τη σημερινή «αρκετά επικίνδυνη και δύσκολη ημέρα», καθώς όπως τόνισε πως η εικόνα στη βορειοανατολική Αττική θα είναι «ανάλογη με τη χθεσινή, αλλά λίγο καλύτερη».

Διαβάστε περισσότερα

08.20 «Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς»

Ο κος Κλέαρχος είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τυλίχτηκε στις φλόγες στο Πάτημα Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα και να χάσει τη ζωή της η 60χρονη γυναίκα. Μιλώντας στο MEGA, ο ιδιοκτήτης περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

«Η καταστροφή αυτή έγινε χθες το μεσημέρι. Πώς έμεινε εδώ η γυναίκα δεν ξέρω. Δεν μπόρεσε να φύγει, εγκλωβίστηκε; Δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ ενημερώθηκα στις 4 η ώρα για τη φωτιά αλλά δεν μπορούσα να ανέβω πάνω.

Ήταν η αστυνομία εδώ. Πήρα τηλέφωνο μετά και ήρθε ένα πυροσβεστικό. Υπήρχε μία αδιαφορία από τα πυροσβεστικά. Για την κοπέλα ενημερώθηκα το βράδυ, όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν συγγενείς της πού είναι. Τότε καταλάβαμε. Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς. Ήταν παντρεμένη και είχε και δύο κόρες».

08.15 Στη Ραφήνα θα καταπλέουν κανονικά από σήμερα τα πλοία

Στο λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιούνται από σήμερα κανονικά οι αφίξεις και αναχωρήσεις των πλοίων της ακτοπλοΐας, που από χθες λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στη βορειανατολική Αττική είχαν εκραταπεί προς το λιμάνι του Λαυρίου.

08.05 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, στις περιοχές του Βαρνάβα – Μαραθώνα – Νέας Μάκρης – Διονύσου – Πεντέλης – Παλλήνης, οι οποίες επλήγησαν από τη φωτιά, παραμένουν σε ισχύ οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Μαντά και επαρχιακή οδός Μαραθώνος – Καπανδριτίου, από Καπανδρίτι προς Βαρνάβα

2. Έξοδος χωριού Γραμματικό προς Βαρνάβα

3. My Market Γραμματικού προς Άνω Σούλι

4. Είσοδος οικισμού Βαρνάβα από Καπανδρίτι

5. Μιαούλη και Κολοκοτρώνη, από το Γραμματικό προς Καλέντζι-Βοθώνα

6. Παραδρόμος εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, ύψος φυτωρίου «4 Εποχές» προς Άγιο Στέφανο

7. Ονείρων και παράδρομος εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας προς Βαρνάβα

8. Λεωφόρος Διονύσου και Αρτέμιδος (θέση Ανατολή) προς Διόνυσο

9. Λεωφόρος Διονύσου και Δημοκρατίας προς Διόνυσο

10. Λεωφόρος Διονύσου και Κυδωνιών προς Διόνυσο

11. Λεωφόρος Μαραθώνος και Εχετλού προς Βοθώνα – Καλέντζι

12. Λεωφόρος Μαραθώνος και Μ. Αλεξάνδρου προς Βοθώνα – Καλέντζι

13. Έξοδος εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας προς Καπανδρίτι

14. Ηρακλείτου και Δ. Σωτηρίου προς Αναπαύσεως

15. Αναπαύσεως από Ησιόδου προς Πεντέλη

16. Αναπαύσεως από λεωφόρο Πεντέλης προς Πεντέλη

17. Παναγούλη από λεωφόρο Πεντέλης προς Πεντέλη

18. Πλατεία Παλαιάς Πεντέλης προς Πεντέλη

19. Ηρακλείτου από Μπενάκη προς Αναπαύσεως

20. Λεωνίδα από Ησιόδου προς Πεντέλη

21. Κλεισθένους από Ησιόδου προς Πεντέλη

22. Ευκαλύπτων από λεωφόρο Πεντέλης προς Πεντέλη

23. Κλεισθένους από Πίνδου προς Πεντέλη

24. Παπανδρέου και από Τσαλδάρη (Μελίσσια) προς Πεντέλη

25. Κύπρου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος προς Ντράφι – Διώνη

26. Βενιζέλου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος προς Ντράφι – Διώνη

27. Λεωφόρος Διονύσου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος, προς Διόνυσο

28. Ανθούσας και Ιάσωνος προς Πεντέλη.

07.58 «20 χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης, πρόεδρος ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» για τα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς που έφτασε ως το Χαλάνδρι.
«Ήμασταν όλη μέρα και το βράδυ χθες στο Πάτημα Χαλανδρίου και στην Αναπαύσεως.

Θα έλεγα πως 20 χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολλά σπίτια ήταν καμένα, προωθούσαμε να σώσουμε ότι μπορούμε. Σε ένα κοσμηματοπωλείο νόμιζα πως δεν θα έσβηνε ποτέ. Οι κάτοικοι δεν έφευγαν και είναι λογικό. Χάρηκα που είδα νέο κόσμο να βρίσκεται εκεί και να προσπαθεί να βοηθήσει με ό,τι μπορούσαν.»

Διαβάστε περισσότερα 

07.52  Στέλιος Πέτσας: «Είναι καλύτερη η μέρα σήμερα, όμως υπάρχουν πολλές καταστροφές»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας βρέθηκε στην Νέα Μάκρη καθώς ο ίδιος μένει κοντά στις πληγείσες περιοχές. «Νομίζω είναι καλύτερη η μέρα σήμερα. Υπάρχουν ορισμένα μέτωπα στην περιοχή μας. Επιχειρούν ελικόπτερα από το πρωί με τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Υπάρχει ένα ενεργό μέτωπο στην λίμνη Μαραθώνα κάποιες μικροεστίες, και στο Γραμματικό. Ελπίζω σήμερα πιστεύω να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά, υπάρχουν όμως πολλές καταστροφές» υπογράμμισε.

07.48 Σπίτια και επιχειρήσεις τυλίχθηκαν στις φλόγες

Σάρωσε στο πέρασμα της η φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και επεκτάθηκε στην Βορειοανατολική Αττική. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλάνα από επιχειρήσεις που έγιναν παρανάλωμα του πυρός στο Χαλάνδρι.

07.45 Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και για σήμερα

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, για σήμερα προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

– Περιφέρεια Αττικής
– Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας)

07.42 Καλύτερη η εικόνα στη Νέα Μάκρη

Η μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και των εθελοντών έφερε αποτέλεσμα, καθώς η είκονα από το μέτωπο της Νέας Μάκρης είναι σαφώς βελτιωμένη. Σε επιφυλακή ωστόσο παραμένουν οι δυνάμεις για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

07.37 Κάτοικοι παρέμειναν στις περιοχές τους παρά τα 112

Κάτοικος της Νέας Μάκρης παρέμεινε στην περιοχή παρά τα απανωτά 112 για εκκένωση και μιλώντας στο MEGA είπε πως έτσι είχαν τον χρόνο να προστατέψουν τα σπίτια τους. «Έχουν κάνει προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά αλλά με 8 μποφόρ δε σβήνει.

Ευτυχώς ο άνεμος την οδηγούσε αλλού που και είχαμε τον χρόνο να προστατέψουμε το σπίτι μας. Έχουμε πληγεί πολλές φορές εδώ, και ξέρουμε τι να κάνουμε. Όταν κινδύνεψαν τα σπίτια ήρθε η Πυροσβεστική. Φύγαμε όταν έφτασε στα πεύκα η φωτιά και ανέλαβε η Πυροσβεστική»

07.20 Ενίσχυση πυροσβεστικών δυνάμεων

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 702 πυροσβέστες με 27 ομάδες δασοκομάντος, 199 οχήματα και εθελοντές με τη συνδρομή όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού 3 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα είναι συντονιστικό.

07.00 Συνδρομή έξι χωρών στην κατάσβεση της φωτιάς στην Αττική

Σήμερα αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας για βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας δυνάμεις από την Γαλλία, την Ιταλία, την Σερβία, την Τσεχία, την Τουρκία και την Ρουμανία.

06.50 «Δεν γνώριζε ο Δήμος για αγνοούμενη γυναίκα στο Πάτημα Χαλανδρίου»

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσος μίλησε στο MEGA για την κατάσταση που άφησε πίσω της η φωτιά στην Αττική.

«Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, υπάρχουν σκόρπιες μικροεστίες, σε όλη την περιοχή του Άνω Πατήματος. Δρουν οι δυνάμεις οι δικές μας και η Πυροσβεστική προκειμένου να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις. Ήταν τεράστιο το μέτωπο και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία πάρθηκε να εκκενωθεί το Πάτημα γιατί φαινόταν ότι η ένταση φωτιάς ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να κρατηθεί.

Εμείς είμαστε πάνω, όλοι οι φορείς και τα μέσα που έχουμε. Δεν μπορούσε να σταματήσει η φωτιά στα όρια του δήμου, μπήκε η φωτιά από την Πεντέλη στο ρέμα του Ιλισσού και από εκεί κατέβηκε στην οδό Αναπαύσεως, είχε γίνει η εκκένωση και την φωτιά την σταματήσαμε επί της Αναπαύσεως και Ηρακλείτου», είπε αρχικά.

«Το σήμα δόθηκε στις 2 το μεσημέρι. Καθόλη την διάρκεια της εκκένωσης όλα τα σπίτια ήταν κλειστά στο Άνω Πάτημα. Δεν γνώριζα για την γυναίκα ότι αγνοείτο, ότι έλειπε από την επιχείρηση.»

06.40 Βίντεο από το μέτωπο της Νέας Μάκρης

 06.20 «Οι φλόγες στις 4 τα ξημερώματα μπήκαν στις αυλές των πρώτων σπιτιών»

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, μιλώντας τις πρώτες πρωινές ώρες στον ΣΚΑΪ, είπε ότι υπάρχουν ενεργές εστίες στην περιοχή του Ερυθρού. Όπως είπε, οι φλόγες στις 4 τα ξημερώματα μπήκαν στις αυλές των πρώτων σπιτιών αλλά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις

06:05 Απογειώθηκαν 9 εναέρια μέσα – Επιχειρούν 702 πυροσβέστες

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σηκώθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας 3 αεροσκάφη, 6 ελικόπτερα και ένα συντονιστικό.

Στο έδαφος, επιχειρούν 702 πυροσβέστες 27 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 199 οχήματα

05:45 Πύρινο «ποτάμι» κατέκαψε ολόκληρες γειτονιές σε Βαρνάβα, Μαραθώνα και Νέα Μάκρη

05:31 Εν αναμονή των πρώτων εναέριων μέσων

Όσο το σκοτάδι καλύπτει τον Αττικό ουρανό οι εικόνες από τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα είναι πραγματικά εφιαλτικές.

Όλες οι ελπίδες στηρίζονται ουσιαστικά στη νέα μάχη που θα δώσουν με το πρώτο φως της ημέρας τα δεκάδες εναέρια μέσα.

Υπενθυμίζεται ότι Γαλλία, Ιταλία, Τσεχία, Σερβία, Ρουμανία και Τουρκία στέλνουν πυροσβεστικές ενισχύσεις στη χώρα μας.

05:10 Μήνυμα του 112 για τον οικισμό Ερυθρός στη Νέα Μάκρη

Η μεγάλη φωτιά συνεχίζει να καίει στο πέρασμα της αυτή την ώρα πάνω από την Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα πάνω απ’ το Κέντρο Υγείας.

Λίγο μετά τις 05:00 εστάλη στους κατοίκους νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού προς Ραφήνα.

«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Ερυθρός Νέας Μάκρης. Αν βρίσκεστε στην περιοχή, απομακρυνθείτε μέσω Λεωφόρου Μαραθώνος προς Ραφήνα», αναφέρει το μήνυμα.

05:03 Διευρύνεται το μέτωπο στο Άνω Σούλι Μαραθώνα

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά που έφτασε μέχρι το Άνω Σούλι Μαραθώνα. Το μέτωπο διευρύνεται, ενώ είναι δυνατές οι ριπές του ανέμου.

Σημειώνεται, ότι για την ώρα δεν απειλούνται κατοικίες.

04:42 Υπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο ξυλείας στον Γέρακα

04:30 Εκτός ελέγχου το μέτωπο στη Νέα Μάκρη

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι κάτοικοι στη Νέα Μάκρη, καθώς η φωτιά στην Αττική, κατεβαίνει το βουνό και βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από τα πρώτα σπίτια και το Κέντρο Υγείας της περιοχής.

04:13 Αναζωπύρωση στο Αστεροσκοπείο

Αναζωπύρωση σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην πυρκαγιά που έπληξε τον περιβάλλοντα χώρο του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Όπως ενημέρωσε το Ινστιτούτο με ανάρτησή του στο Facebook, «με την βοήθεια των καμερών που έχουμε τοποθετήσει, εντοπίστηκε άμεσα, ειδοποιήθηκε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν σε επιφυλακή και κατεστάλη έγκαιρα. Επιπλέον έγινε περιπολία από δύο Πυροσβεστικά οχήματα σε όλη τη περίμετρο των εγκαταστάσεων μας για να εντοπιστούν μικρο-εστίες τις οποίες και κατέστηλαν. Αύριο θα διερευνήσουμε αν έχουν υπάρξει ζημιές στη κεραία λήψης δορυφορικών εικόνων, δίπλα στην οποία εκδηλώθηκε η αναζωπύρωση».

03:49 Πυροσβέστης σώζει στο παρά πέντε γυναίκα από τις φλόγες

Όπως και πολλοί πολίτες, η γυναίκα είδε το σπίτι και την περιουσία της στα Βριλήσσια να φλέγεται και ήθελε να κάνει μπορούσε για να μην γίνουν όλα στάχτη και αποκαΐδια.

Ωστόσο, ένας πυροσβέστης την εμπόδισε να μπει στην οικία της και την έσωσε στο παρά πέντε, αφού λίγο μετά ακούστηκε μία έκρηξη.

03:30 Ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Η φωτιά στην Αττική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στη Νέα Μάκρη, τον Μαραθώνα και την Πεντέλη, όπου υπάρχουν διάσπαρτες εστίες.

03:12 Στον χώρο που εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας έφτασε το εγκληματολογικό της ΕΛΑΣ

02:55 «Τη βάλαμε για παιχνίδι», δήλωσαν οι δύο ανήλικοι που συνελήφθησαν για τη φωτιά στη Γλυφάδα

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων ηλικίας 15-16 ετών για τη φωτιά στην Αττική που εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/8) σε δύσβατη περιοχή, πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Τερψιθέας, στη Γλυφάδα, προχώρησαν οι αρχές.

Οι μαθητές οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας. Εκεί έδωσαν κατάθεση και, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσαν ότι έβαλαν τη φωτιά για «παιχνίδι».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται να αγοράσει ποσοστό μετοχών της Παρί

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έχει ιδρύσει εδώ και λίγα χρόνια με τον ατζέντη του Ριτς Κλέιμαν την επενδυτική εταιρία «Thirty Five Adventures» και θέλει να δραστηριοποιηθεί και εκτός μπάσκετ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024