Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Αττική: Θλίψη για τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε καμένη βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου

Φωτιά στην Αττική: Θλίψη για τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε καμένη βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου

Η άτυχη γυναίκα την ώρα της φωτιάς βρισκόταν εντός του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται η βιοτεχνία και δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως.

Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής από τον Βαρνάβα και εξαπλώθηκε σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, εκτός από τις τεράστιες καταστροφές σε δασικές εκτάσεις, σπίτια και περιουσίες, στοίχισε τη ζωή σε μια εργαζόμενη βιοτεχνίας (εικόνα πάνω από MEGA) στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Η απανθρακωμένη σορός της γυναίκας, εντοπίστηκε από πυροσβέστες στην τουαλέτα του κτιρίου όπου στεγάζεται η  βιοτεχνία, καθώς δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως από το φλεγόμενο κτίριο.

Η γυναίκα, ηλικίας 60-65 ετών, εργαζόταν στην επιχείρηση εμπορίας λουλουδιών στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Στρατονίκης. Την ώρα της φωτιάς οι εργαζόμενοι της επιχείρησης βγήκαν από το κτίριο και κατά την καταμέτρηση έγινε αντιληπτή η απουσία της, ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της.

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο κτίριο. Ήταν παντρεμένη και είχε δύο κόρες

Εικόνα από το εσωτερικό του κτιρίου/ MEGA

Χάσαμε τη Νάντια

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης. Δύο συνάδελφοί της που βρίσκονταν στο κτήριο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά φέρονται να περιγράφουν πως «εμείς είδαμε τις φλόγες και αρχίσαμε να τρέχουμε, πηδήξαμε από έναν φράχτη. Της λέγαμε «ελάτε, ελάτε» και αυτή μας είπε «θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο». Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο κ. Κλέαρχος μιλώντας στο MEGA διερωτούνταν «για ποιο λόγο δεν έφυγε» η γυναίκα.

«Η καταστροφή αυτή έγινε χθες το μεσημέρι. Πώς έμεινε εδώ η γυναίκα δεν ξέρω. Δεν μπόρεσε να φύγει, εγκλωβίστηκε; Δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ ενημερώθηκα στις 4 η ώρα για τη φωτιά αλλά δεν μπορούσα να ανέβω πάνω. Ήταν η αστυνομία εδώ. Πήρα τηλέφωνο μετά και ήρθε ένα πυροσβεστικό. Υπήρχε μία αδιαφορία από τα πυροσβεστικά. Για την κοπέλα ενημερώθηκα το βράδυ, όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν συγγενείς της πού είναι. Τότε καταλάβαμε. Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς. Ήταν παντρεμένη και είχε και δύο κόρες».

Πιθανολογείται πως η γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στον χώρο της επιχείρησης όταν κατέρρευσε η στέγη.

Δεν ήρθε η πυροσβεστική. Ήταν ένα πυροσβεστικό στην κάτω γωνία στην Αναπαύσεως αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν προς τα πάνω

Ο κ. Σάκης, που έχασε το σπίτι του στο Χαλάνδρι και ήταν συνάδελφος της άτυχης 60χρονης, είπε:

«(Για το σπίτι που κάηκε)ήταν να γίνει. Αλλά η μεγάλη απώλεια ήταν αυτή της συναδέλφου, όλα τα άλλα θα γίνουν κάποια στιγμή. Δεν ήρθε η πυροσβεστική. Ήταν ένα πυροσβεστικό στην κάτω γωνία στην Αναπαύσεως αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν προς τα πάνω. Όλα έγιναν αστραπιαία, ήταν πολύ δυνατός ο αέρας, γι’ αυτό έγινε και η καταστροφή αυτή».

«Δουλεύαμε μαζί με την άτυχη 60χρονη για πάνω από 20 χρόνια. δεν ξέρω τι συνέβη, εγώ πήγα στο σπίτι να μαζέψω δύο σκυλιά και μετά μας έδιωξε η Πολιτική Προστασία. Στις 9.30 ώρα το βράδυ μας είπαν ότι βρέθηκε απανθρακωμένη εδώ η Νάντια. Δεν ήξερα ότι αγνοείται η Νάντια. Δεν ήμουν στην καταμέτρηση ήμουν στον δρόμο.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA από τον τόπο της τραγωδίας

 

Sports in

Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται να αγοράσει ποσοστό μετοχών της Παρί

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έχει ιδρύσει εδώ και λίγα χρόνια με τον ατζέντη του Ριτς Κλέιμαν την επενδυτική εταιρία «Thirty Five Adventures» και θέλει να δραστηριοποιηθεί και εκτός μπάσκετ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024