Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γαύδος: Χάθηκαν τα ίχνη Γερμανού – Συναγερμός στις Αρχές

Γαύδος: Χάθηκαν τα ίχνη Γερμανού – Συναγερμός στις Αρχές

Ο Nills μένει στη Γαύδο τα τελευταία δέκα χρόνια και εργάζεται σε καντίνα του νησιού

Συναγερμός σήμανε στη Γαύδο μετά την ενημέρωση των Αρχών ότι αγνοείται Γερμανός του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από χθες το απόγευμα.

Ο Nills, που μένει μόνιμα στο νησί, δεν εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην καντίνα όπου εργάζεται

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο νησί την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, πρόκειται για τον Nills, γερμανικής καταγωγής, ο οποίος δεν εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην καντίνα όπου εργάζεται στην περιοχή του Αη Γιάννη.

Μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνισή του, άνθρωποι που τον γνωρίζουν πήγαν στο παλιό σπίτι που μένει, πάνω από τον οικισμό του Αη Γιάννη. Εκεί βρήκαν το φαγητό του, ανέγγιχτο, αλλά κανένα ίχνος του ιδίου.

Μεγάλη κινητοποίηση

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, αλλά και άνθρωποι του Δήμου Γαύδου καθώς και κατασκηνωτές που ζουν στο νησί και οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο νησί βρίσκεται γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος όπως ενημέρωσε, θα διαθέσει το ελικόπτερο του για να συνδράμει στις έρευνες.

Σχετική ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 50χρονου βγήκε και σε ομάδα φίλων της Γαύδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι γνωρίζουν τον Nills λένε πως αντίστοιχο περιστατικό έχει συμβεί και στο παρελθόν και εύχονται να έχουν σύντομα νέα του.

Sports in

Με 10.000 κόσμο και τις ευρω-κούπες στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 10.000 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας της Superleague με τον Βόλο (17/08), στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024