Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ηλεία: Άνδρας φέρεται να άρπαξε και να βίασε 14χρονη μέρα-μεσημέρι

Ηλεία: Άνδρας φέρεται να άρπαξε και να βίασε 14χρονη μέρα-μεσημέρι

Το θύμα, μαζί με τη μητέρα του, μετέβη στο στυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον 24χρονο δράστη - Ιατροδικαστής και Παιδοψυχολόγος εξέτασαν την ανήλικη

Τον απόλυτο τρόμο μέρα – μεσημέρι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στην Ηλεία στα χέρια ενός 24χρονου που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (11/08) στη περιοχή της Βουπρασίας.

Η μητέρα της ανέφερε, αρχικά, ότι είδε την κόρη της να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του δράστη, η οποία επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι λέγοντας πως ο 24χρονος την άρπαξε και τη βίασε.

Η καταγγελία

Όπως κατήγγειλε όμως η 14χρονη κοπέλα, που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 24χρονου βιαστή της, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να την άρπαξε και να την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητο, στη συνέχεια να την οδήγησε σε άγνωστο, απόμερο σημείο και να την βίασε παρά φύση.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ, ύστερα από τα όσα εφιαλτικά της συνέβησαν, έσπευσε να καταγγείλει τον αλλοδαπό άνδρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μαζί με τη μητέρα της.

Ιατροδικαστής και Παιδοψυχολόγος εξέτασαν την ανήλικη

Το 14χρονο θύμα εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στο Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, ενώ επιπλέον διενεργήθηκε και ιατροδικαστική εξέταση. Σε βάρος του 24χρονου άνδρα, με καταγωγή από το Πακιστάν, σχηματίστηκε δικογραφία.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, καθώς όπως φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της η μητέρα της ανήλικης, ο δράστης στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να παντρευτεί την 14χρονη.

Sports in

Με 10.000 κόσμο και τις ευρω-κούπες στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 10.000 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας της Superleague με τον Βόλο (17/08), στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024