Ενώπιον της δικαιοσύνης πρόκειται να βρεθεί ένας 52χρονος στη Θεσσαλονίκη καθώς 25χρονη τον κατήγγειλε για βιασμό και χειροδικία.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία σημειώθηκε χθες Δευτέρα 12 Αυγούστου τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη όπου η 25χρονη διέμενε μαζί με το ανήλικο παιδί της, τη μητέρα της και τον 52χρονο σύζυγο της τελευταίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Όπως είπε η νεαρή γυναίκα, ο άνδρας με την απειλή μαχαιριού τη βίασε και στη συνέχεια αφού αυτή ειδοποίησε τη μητέρα της για το τι συνέβη, ο 52χρονος της επιτέθηκε και την έδιωξε από το σπίτι μαζί με το παιδί της.

Μετά την καταγγελία που πραγματοποιήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (12-08-2024), 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία 25χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 12-08-2024, εντός διαμερίσματος, ο 52χρονος σύζυγος της μητέρας της, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου προέβη εις βάρος της σε γενετήσια πράξη. Στη συνέχεια, όταν η καταγγέλλουσα ενημέρωσε τη μητέρα της για την πράξη του 52χρονου, εκείνος επιτέθηκε στην 25χρονη και την απομάκρυνε από την ανωτέρω οικία, μαζί με το ανήλικο τέκνο της.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».