Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ζωνιανά: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες της επίθεσης στον Ελληνοκαναδό – Συμπλοκή με κατοίκους

Ζωνιανά: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες της επίθεσης στον Ελληνοκαναδό – Συμπλοκή με κατοίκους

Η αιφνίδια αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στον Ελληνοκαναδό, απέβη άκαρπη ενώ υπήρξε συμπλοκή με κατοίκους

Αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά, στην περιοχή του Μυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε το πρωί στης Τρίτης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που ξυλοκόπησαν άγρια τον Ελληνοκαναδό  τουρίστα στο κέντρο του Ηρακλείου στις 15 Ιουλίου.

Οι δράστες, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, δεν εντοπίστηκαν από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποίησαν εφόδους σε σπίτια, αποθήκες και ποιμνιοστάσια συγγενικών τους προσώπων στα Ζωνιανά.

Οι αστυνομικοί έκαναν το χωριό φύλλο και φτερό, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα

Οι κάτοικοι στη θέα των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων άρχισαν να εξαπολύουν πέτρες και ύβρεις με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν, όπως αναφέρει το cretalive, με χημικά και κρότου λάμψης.

Έδωσε κατάθεση

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος Ελληνοκαναδός, κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Κρήτη έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα ντόπιων, με αφορμή μια απλή παρατήρηση.

Σύμφωνα με την προανάκριση που έκανε η ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα, ένας 32χρονος με καταγωγή από χωριό του Μυλοποτάμου και ένας 33χρονος από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, την προηγούμενη Δευτέρα, ο 49χρονος εμφανίστηκε στα Δικαστήρια στο Ηράκλειο συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τον δικηγόρο του, προκειμένου να δώσει την πρώτη του κατάθεση στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για το περιστατικό που τον έστειλε στο νοσοκομείο και σημάδεψε τις διακοπές της οικογένειάς του στην Κρήτη.

Sports in

Με 10.000 κόσμο και τις ευρω-κούπες στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 10.000 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας της Superleague με τον Βόλο (17/08), στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024