Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή των button earrings από τη δεκαετία του ’80 φέρνει ρετρό αέρα στα look μας

Η επιστροφή των button earrings από τη δεκαετία του ’80 φέρνει ρετρό αέρα στα look μας

Oι διαχρονικές τάσεις έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη σύγχρονη μόδα και τώρα είναι η σειρά των button earrings να επαναστατήσουν

Είτε ζήσατε τη δεκαετία του ’80 είτε απλώς σας γοητεύει η αύρα της εποχής, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την επίδραση στη μόδα. Από τα blockbusters του σινεμά, όπως το «Breakfast Club»,  μέχρι η μουσική επανάσταση των Whitney Houston και Madonna, η δεκαετία αυτή καθόρισε το στιλ και την κουλτούρα της εποχής.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις της περιόδου ήταν ο μαξιμαλιστικός σχεδιασμός, ο οποίος περιλάμβανε έντονα χρώματα νέον, δομημένα ρούχα με φουσκωμένους ώμους και τα ανατρεπτικά κολάν με τιράντες. Αυτές οι διαχρονικές τάσεις έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη σύγχρονη μόδα, και τώρα είναι η σειρά των σκουλαρικιών – κουμπιά να επαναστατήσουν.

Τα button earrings, ή αλλιώς σκουλαρίκια – κουμπιά, επιστρέφουν δυναμικά στις προτιμήσεις μας, φέρνοντας μαζί τους την αίσθηση του vintage και της κομψότητας που χαρακτήριζε τη δεκαετία του ’80.

Αυτή η στρογγυλή και εντυπωσιακή σιλουέτα, μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα καρφιά, επανέρχεται στις συλλογές των σχεδιαστών και των μεγάλων οίκων μόδας, επαναλαμβάνοντας το αγαπημένο look της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που αναδείκνυε την κομψότητα και την απλότητα με μοναδικό τρόπο.

Τα button earrings έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν οποιοδήποτε outfit με την προσθήκη μιας διακριτικής αλλά εντυπωσιακής πινελιάς. Ανεξαρτήτως του στυλ σας, αυτά τα σκουλαρίκια μπορούν να δώσουν έναν αέρα πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας στις εμφανίσεις σας.

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με casual ρούχα για μια πιο καθημερινή και ανεπιτήδευτη εμφάνιση ή να τα φορέσετε με κομψά φθινοπωρινά σύνολα για να προσθέσετε μια δόση glam στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Όταν τα φθινοπωρινά look αρχίζουν να κυριαρχούν στην γκαρνταρόμπα σας, τα button earrings μπορούν να αποτελέσουν το απόλυτο αξεσουάρ που θα δώσει μια vintage αίσθηση και θα τονίσει το προσωπικό σας στιλ. Συνδυάστε τα με κομμάτια όπως ψηλόμεσες φούστες, πουκάμισα με ψηλά κολάρα ή ακόμα και με κομψές ζακέτες για να δημιουργήσετε look που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο.

Η επιστροφή των button earrings είναι μια υπενθύμιση ότι η μόδα είναι κυκλική και ότι οι διαχρονικές τάσεις μπορούν να προσαρμοστούν και να ανανεωθούν για να ανταγωνίζονται με τις σύγχρονες τάσεις.

Εξερευνήστε αυτήν την κομψή επανεμφάνιση και ενσωματώστε την στη δική σας συλλογή, δίνοντας μια ανανεωμένη vintage αίσθηση στις εμφανίσεις σας από τώρα και στο εξής.

Πηγή: Grace

Sports in

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τον Πετρούσεφ και ο Ερυθρός Αστέρας… βλέπει Βόιτμαν

Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως αφήνει την περίπτωση Πετρούσεφ, που δεν παραχωρεί ο Ολυμπιακός και κοιτάζει τον Βόιτμαν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024