Το «BHMAgazino» που κυκλοφορεί με «Το ΒΗΜΑ της Κυριακής» 18/08 φιλοξενεί στο εξώφυλλο την Κάμαλα Χάρις.

Η 59χρονη πολιτικός την οποία επέλεξε ο Τζο Μπάιντεν ως αντικαταστάτριά του για την διεκδίκηση της προεδρίας των Η.Π.Α., προχωράει δυναμικά σε μία προεκλογική εκστρατεία, έχοντας στο πλευρό της, την αφρόκρεμα της Αμερικανικής πολιτικής σκηνής, ισχυρές δυναμικές γυναίκες, όπως την Μισέλ Ομπάμα και την Μελίντα Γκέιτς, κυρίως όμως την ποπ κουλτούρα με τους πλέον διάσημους εκπροσώπους της.

Οι νέοι που θα επηρεάσουν κατά ένα μεγάλο μέρος το εκλογικό αποτέλεσμα βρίσκονται στο πλευρό της υποψηφίας των Δημοκρατικών «απορρίπτοντας με ηχηρό τρόπο» τον Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον story για την Κάμαλα, τις σχέσεις της με την gen-Z, τον πόλεμο με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ και τους σκληρούς υποστηρικτές του όπως ο Ιλον Μασκ.

Στο «BHMAgazino» αυτή την εβδομάδα μπορείτε να διαβάσετε θέματα που αφορούν τον χώρο των εικαστικών τεχνών, το περιβάλλον, την τεχνολογία, να ταξιδέψετε σε απίθανους εξωτικούς προορισμούς, να διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Το καλοκαίρι προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Το «BHMAgazino» το ακολουθεί «ζωγραφίζοντας» τις σελίδες του με εκτυφλωτικά αισιόδοξα χρώματα…