Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης για φωτιά στην Αττική: Στο ίδιο έργο θεατές με πυρκαγιές και καταστροφές

Ανδρουλάκης για φωτιά στην Αττική: Στο ίδιο έργο θεατές με πυρκαγιές και καταστροφές

«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες πως η χώρα μας θα αποκτήσει ισχυρή πολιτική προστασία», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Στις πυρόπληκτες περιοχές στη λίμνη του Μαραθώνα, στην Αττική, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Αυγούστου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός συνανθρώπου μας. Δυστυχώς και φέτος είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Πυρκαγιές και καταστροφές ακόμη και λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας».

«Πρέπει να κάνουμε περισσότερα και μάλιστα το συντομότερο δυνατό»

Συνέχισε λέγοντας πως «πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα άμεσα στα σχέδια πολιτικής προστασίας και δασοπροστασίας, με ενεργότερο ρόλο της δασικής υπηρεσίας και αξιοποίηση των εποχικών πυροσβεστών στην πρόληψη κατά τους χειμερινούς μήνες».

Υπογράμμισε πως «είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες πως η χώρα μας θα αποκτήσει ισχυρή πολιτική προστασία».

Καταληκτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως «δεν μπορεί κάθε χρόνο να βιώνουμε τόσο τραγικές συνέπειες. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα και μάλιστα το συντομότερο δυνατό».

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη

«Κάτι δεν λειτουργεί σωστά και πρέπει να αλλάξει άμεσα»

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος», στην κεντρική πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενημερώθηκε για την εξέλιξη του ενεργού πύρινου μετώπου στη βορειοανατολική Αττική από τους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη χθεσινή επίσκεψή του

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σημείωσε πως «εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους πυροσβέστες μας και σε όσους συνδράμουν στην πρώτη γραμμή των πύρινων μετώπων. Εκφράζω, επίσης, τη συμπαράστασή μου στους χιλιάδες πολίτες που πλήττονται από αυτή τη νέα καταστροφή. Δεν είναι η ώρα του επιμερισμού των ευθυνών. Θα έρθει όμως, αυτή η ώρα, γιατί για τους πολίτες είναι αδιανόητο κάθε χρόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής, μέσα στην πρωτεύουσα και τον αστικό ιστό, να έχουμε τέτοιες εκτεταμένες πυρκαγιές. Κάτι δεν λειτουργεί σωστά και πρέπει να αλλάξει άμεσα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τον Πετρούσεφ και ο Ερυθρός Αστέρας… βλέπει Βόιτμαν

Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως αφήνει την περίπτωση Πετρούσεφ, που δεν παραχωρεί ο Ολυμπιακός και κοιτάζει τον Βόιτμαν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024