Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης: Διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς ειδήσεις – Προτίμησαν το πάρτι «ημετέρων» στη ΝΔ, λέει ο Κασσελάκης

Μαρινάκης: Διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς ειδήσεις – Προτίμησαν το πάρτι «ημετέρων» στη ΝΔ, λέει ο Κασσελάκης

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Μαρινάκης, κατηγορώντας τον ότι προκαλεί φόβο στην κοινή γνώμη - Επιμένει στην αποπομπή Κικίλια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Κασσελάκης, αν και πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χρειάστηκε δυο προσπάθειες για να γράψει σωστά το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην ανάρτησή του. Μικρό, όμως, το κακό μπροστά στα υπόλοιπα», αναφέρει σκωπτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις και αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις κυβερνητικές ευθύνες για τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Τονίζει, επίσης, πως «έχει δικαίωμα να επιλέξει τι αντιπολίτευση θα κάνει, ακόμα και την πιο φθηνή», για να υπογραμμίσει πως «αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι να αμφισβητεί τη γνησιότητα δημόσιων εγγράφων και μάλιστα εγγράφων των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως αυτό που συμπεριέλαβε το Πυροσβεστικό Σώμα στη σημερινή αποστομωτική απάντησή του στην συκοφαντική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί εναέριων μέσων».

Ο Παύλος Μαρινάκης υποστηρίζει πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο αυτό διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς ειδήσεις, προκαλώντας φόβο στην κοινή γνώμη και ξεπερνώντας κάθε όριο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε νωρίτερα την άμεση αποπομπή του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπως επίσης και αναλυτικά στοιχεία για τις πτήσεις των εναέριων μέσων κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς στη Βορειοανατολική Αττική – ένα αίτημα που κατέθεσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: Επαναλαμβάνω: Αποπομπή Κικίλια τώρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, συνεχίζει τις επιθέσεις προς την κυβέρνηση και τον Βασίλη Κικίλια και, με νέα ανάρτησή του, τονίζει πως «ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (τι ειρωνεία ο τίτλος, αλήθεια…) δυσχεραίνει τη θέση του».

Όπως εξηγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, «αν εντοπίστηκε η φωτιά στο ξεκίνημά της και διήνυσε 40 χιλιόμετρα επί δύο μερόνυχτα για να φτάσει να κάψει σπίτια στα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι και να σταματήσει στο τσιμέντο, αυτό σημαίνει δύο πράγματα: 1. Ο κ. Κικίλιας αποδεικνύει με βίντεο την πλήρη ανικανότητά του. 2. ⁠Εκθέτει τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον κ. Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας την απόλυτη ανεπάρκεια των μέσων πυρόσβεσης».

«Σε μία πενταετία που η χώρα είχε χρήματα να επενδύσει, οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη προτίμησαν το πάρτι ‘ημετέρων’ από την πυροπροστασία. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Επίσης, ψεύδονται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν: να αφήσουν τους πίνακες και να μας δείξουν το βίντεο που είδα με τα μάτια μου. Εν κατακλείδι, επαναλαμβάνω: Αποπομπή Κικίλια τώρα», υπογραμμίζει ο κ. Κασσελάκης.

Sports in

Δίπλα στους πυροσβέστες: Με εντολή Μαρινάκη στάλθηκαν νερά και ισοτονικά (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη προσέφερε στην 1η μονάδα της  Ε.ΜΟ.Δ.Ε., παλέτες με νερά και ισοτονικά για τους πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024