Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κάλεσμα Κασσελάκη στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίξτε έμπρακτα τους πληγέντες της φωτιάς στην Αττική

Κάλεσμα Κασσελάκη στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίξτε έμπρακτα τους πληγέντες της φωτιάς στην Αττική

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι «όσο έχουμε ένα ανάλγητο, αδιάφορο και κυνικό Κράτος, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο»

Κάλεσμα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για στήριξη των πληγέντων από τη φωτιά στην Αττική απευθύνει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης «καλώ όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που βρίσκονται στην περιοχή της πρωτεύουσας σε δράση, για την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων».

«Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο»

Παράλληλα, τόνισε ότι βλέπει «από από χθες και ο ίδιος στο πεδίο, ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες. Μπορείτε να βοηθήσετε επιτόπου ή μέσω της Αλληλεγγύης».

Τέλος ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι «όσο έχουμε ένα ανάλγητο, αδιάφορο και κυνικό Κράτος, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο».

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Να γνωστοποιηθούν τα εναέρια μέσα που επιχειρούν»

Αίτημα για τη γνωστοποίηση των εναέριων μέσων που επιχειρούν στη φωτιά στην Αττική κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, «επειδή κατά την επίσκεψή μου στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας είδα ο ίδιος στο σύστημα μόνο τρία αεροσκάφη να επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του τομεάρχη μας Συμεών Κεδίκογλου, προχώρησε στο παρακάτω επίσημο αίτημα», προσθέτοντας πως «ο ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή επίσκεψη στο συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αυταπάρνηση των πυροσβεστών που δίνουν αυτή την άνιση μάχη με τις φλόγες.

Sports in

Με 10.000 κόσμο και τις ευρω-κούπες στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 10.000 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας της Superleague με τον Βόλο (17/08), στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024