Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη παρά τις προτάσεις από Αγγλία»

«Δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη παρά τις προτάσεις από Αγγλία»

Η «A Bola» με νέο δημοσίευμα της αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί τελικά να κάνει δικό της τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός απορρίψει αρκετές προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη, με τις δύο τελευταίες να είναι της Ίπσουϊτς και της Λέστερ.

Την Κυριακή (11/08) τόσο η «Daily Mail» όσο και η έγκυρη «Telegraph», αποκάλυψαν ότι η Λέστερ κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους 23 εκατ. λιρών (27 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Από την άλλη, στην Πορτογαλία επιμένουν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν το βάζει κάτω και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και στο τέλος να υπογράψει τον Ιωαννίδη. Συγκεκριμένα, η «A Bola» αναφέρει πως τα «λιοντάρια» παρά τις αγγλικές προτάσεις διατηρούν ελπίδες για την μεταγραφή.

«Παρά τις πληροφορίες που υπάρχουν για προτάσεις από αγγλικές ομάδες, η Σπόρτινγκ πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να αποκτήσει τον Ιωαννίδη. Θεωρεί ότι είναι η ομάδα που έχει είναι πιο συγκεκριμένη πρόταση και έχει μπει σε διαπραγμάτευση.

Ετοιμάζει εναλλακτικό πλάνο για να μην μείνει μόνος του ο Γιόκερες, αλλά έχει μιλήσει με τον παίκτη (Ιωαννίδη) και τον ατζέντη του και πιστεύει ότι έχει προβάδισμα, όσο δύσκολη κι αν είναι η προσπάθεια, καθώς η Σπόρτινγκ είναι μια ομάδα που μπορεί να παλέψει για τίτλους και παίζει στο Champions League.

Είναι μέρος του παιχνιδιού αυτό που γίνεται, μια ομάδα κάνει πρόταση, γίνεται αντιπρόταση και πάει λέγοντας. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες, συχνά αντικρουόμενες και θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα κεφάλαια αυτής της σαπουνόπερας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Πορτογάλων.

Δείτε το δημοσίευμα

Sports in

Με 10.000 κόσμο και τις ευρω-κούπες στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 10.000 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας της Superleague με τον Βόλο (17/08), στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα ευρωπαϊκά τρόπαια των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024