Στη Σαουδική Αραβία είναι έτοιμοι να τινάξουν την… μπάνκα στον αέρα για τον Βινίσιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN Brasil, οι οποίες αναπαράγονται ήδη από ισπανικά Μέσα, το Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας ήδη έχει προσεγγίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βραζιλιάνο αστέρα.

Το εν λόγω Ταμείο κατέχει το 75% του κεφαλαίου των τεσσάρων κύριων συλλόγων της χώρας: της Αλ Αχλί, της Αλ Ίτιχαντ, της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ.

Χρήματα που… ζαλίζουν

Οι πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική τονίζουν πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση όμως οι Σαουδάραβες θέλουν τον Βινίσιους να γίνει ο πρεσβευτής της χώρας τους στο Μουντιάλ του 2034 που αναμένεται να διοργανώσουν.

Για να πείσουν τον Βινίσιους να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να μετακομίσει στη χώρα του Κόλπου, οι Σαουδάραβες είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν ετήσιο συμβόλαιο που αναμένεται να φτάσει έως και τα 350 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Σύμφωνα με το ESPN Brasil, ο Βινίσιους και το επιτελείο του δεν απέρριψαν την προσέγγιση της Σαουδικής Αραβίας, διατηρώντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας, παρότι η Ρεάλ έχει ρήτρα 1 δις ευρώ για τον παίκτη. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους «μερένχες» έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.