Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Είμαι πολύ σέξι για τη μπλούζα μου» – Θέλουν να απαγορεύσουν στους άνδρες να κυκλοφορούν… τόπλες

«Είμαι πολύ σέξι για τη μπλούζα μου» – Θέλουν να απαγορεύσουν στους άνδρες να κυκλοφορούν… τόπλες

Να σημειωθεί, πάντως, πως το 46% των ερωτηθέντων συμφώνησαν ότι το τόπλες θα μπορούσε να επιτραπεί εάν ο άνδρας ήταν σε άριστη... φυσική κατάσταση

Σε μια νέα έρευνα, το 75% των ανθρώπων θεωρούν ότι είναι απαράδεκτο για τους άνδρες να κυκλοφορούν τόπλες σε δημόσιο χώρο, εκτός αν υπάρχει πολύ καλός λόγος.

Γιατί τόση λογοκρισία στους γυμνόστηθους άνδρες; Ο Guardian δίνει με ένα χιουμοριστικό τρόπο κάποιες απαντήσεις, αφού η έρευνα δεν αφορά σε κάποια σούπερ συντηρητική χώρα του κόσμου αλλά στη Βρετανία.

Όνομα: Άνδρες τόπλες.

Ηλικία: Όσο και οι άνδρες!

Εμφάνιση: Εξαιρετικά εποχιακή, όλο και πιο ενοχλητική.

Ποιος έχει αντίρρηση; Τα τρία τέταρτα των Βρετανών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Είναι λογοκρισία: Παρ’ όλα αυτά, το 75% των ερωτηθέντων πιστεύει πως είναι απαράδεκτο για τους άνδρες να κυκλοφορούν χωρίς μπλούζα σε δημόσιο χώρο, εκτός πισίνας ή παραλίας.

Μόνο αν είναι σε άριστη φυσική κατάσταση

Το ανδρικό τόπλες μπορεί να είναι ακατάλληλο στην όπερα, αλλά τι γίνεται αν εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους; Εκτός αν η εργασία σας σε εξωτερικούς χώρους περιλαμβάνει το μάζεμα σκουπιδιών από την παραλία ή τον καθαρισμό της πισίνας, δεν είναι σωστό.

Φαίνεται σκληρό: Ορισμένοι ερωτηθέντες προχώρησαν ακόμη περισσότερο, αφού σχεδόν το ένα τέταρτο από αυτούς επέμειναν ότι οι άνδρες που έβγαζαν τα πουκάμισά τους δημοσίως θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν ποινική δίωξη και πρόστιμα.

Χωρίς εξαιρέσεις; Λοιπόν, το 46% των ερωτηθέντων συμφώνησαν ότι η δημόσια γυμνότητα θα μπορούσε να επιτραπεί εάν ο εν λόγω άνδρας ήταν σε άριστη… φυσική κατάσταση!

Άρα, είναι εντάξει για τους λίγους γυμνασμένους και πρόστιμα για όλους τους άλλους. Ποιος θα το επιβάλει αυτό; Δυστυχώς, αυτή η ερώτηση δεν περιλαμβανόταν στην έρευνα…

Από πού προέρχεται όλη αυτή η εχθρότητα προς τους άνδρες με γυμνό στήθος; Από τις γυναίκες; Στην πραγματικότητα, η αποδοκιμασία ήταν αρκετά ομοιόμορφα κατανεμημένη, με το 72% των ανδρών και το 76% των γυναικών να το χαρακτηρίζουν απαράδεκτο.

Πόσο παράξενο: Ναι, αλλά υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι οι γυναίκες θεωρούν το ανδρικό γυμνόστηθο ως ένδειξη ανωριμότητας και ότι οι άνδρες που περιλαμβάνουν φωτογραφίες χωρίς μπλούζα στα προφίλ τους σε εφαρμογές γνωριμιών, λαμβάνουν 25% λιγότερα «ταίρια» ως αποτέλεσμα.

Λίγοι άνδρες δηλώνουν υπερήφανοι να κυκλοφορούν τόπλες

Δεν είναι σε εξέλιξη μια ταυτόχρονη εκστρατεία για να επιτραπεί στις γυναίκες να κυκλοφορούν τόπλες; Ίσως να σκέφτεστε το κίνημα «Free the Nipple», το οποίο υποστηρίζει ότι θα πρέπει να είναι εξίσου αποδεκτό για τις γυναίκες να εμφανίζονται γυμνόστηθες δημόσια όπως και για τους άνδρες.

Που σημαίνει ότι είναι εντελώς απαράδεκτο: Με βάση τα ομολογουμένως περιορισμένα στοιχεία αυτής της δημοσκόπησης, ναι.

Ο κόσμος λοιπόν θέλει οι γυναίκες να μπορούν να κυκλοφορούν γυμνόστηθες όπου θέλουν, αλλά αν ένας άνδρας βγάλει το πουκάμισό του στο πάρκο, θέλουν να τον ρίξουν στη φυλακή; Ίσως δεν είναι τόσο ακραίο.

Έχουν τρελαθεί. Δεν είναι κανένας άντρας περήφανος που δεν φοράει πουκάμισο; Είναι – ως ένα βαθμό – στο Κάρντιφ (44%), στο Μάντσεστερ (37%) και στο Σέφιλντ (36%), σε αντίθεση με τον θλιβερό εθνικό μέσο όρο του 19%.

Είναι δυνατόν άνδρες και γυναίκες να ενωθούν μια μέρα, για να απαιτήσουν την ελευθερία να κυκλοφορούν γυμνόστηθοι, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία ή φυσική κατάσταση; Όχι.

Γιατί όχι; Επειδή το θέμα του ανδρικού τόπλες εμφανίζεται μόνο τις τρεις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θα το έχουμε ξεχάσει για άλλη μια χρονιά!

Πείτε το: «Είμαι πολύ σέξι για την μπλούζα μου».

Μην το πείτε: «Δυστυχώς, ήμουν επίσης πολύ σέξι για το αντηλιακό. Τόσο σέξι που πονάει».

Sports in

Η καλύτερη σεζόν του Ρέτσου μέχρι την… επόμενη

Ο διεθνής στόπερ έκανε ρεκόρ συμμετοχών στην κορυφαία χρονιά της καριέρας του και θέλει περισσότερα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024