Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Μου λείπεις, σε αγαπάω»: Το μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη

«Μου λείπεις, σε αγαπάω»: Το μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται στην Ουγκάντα για τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής που ετοιμάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Είναι γνωστό ότι εδώ και λίγο καιρό ο Σάκης Τανιμανίδης δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο παρουσιαστής έχει πάρει τους… δρόμους, παρέα με τον Γιώργο Μαυρίδη για τα γυρίσματα του νέου κύκλου του World Party – μιας εκπομπής γεμάτη με ταξίδια και περιπέτειες.

Οι δύο τους, αφού έλυσαν τις παρεξηγήσεις και τις διαφορές που τους είχαν κρατήσει μακριά για περίπου μια 5ετια, από τις αρχές Αυγούστου φροντίζουν συχνά-πυκνά να μας ενημερώνουν για τις εμπειρίες τους στα τωρινά τους ταξίδια μέσω των social media, αλλά και την πρόοδο των γυρισμάτων τους.

Μια τέτοια ανάρτηση έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης το μεσημέρι της Τετάρτης. Γράφοντας ένα απλό «coming soon», ανέβασε ένα βίντεο όπου λέει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση».

Την ανάρτησή του έκανε αμέσως μετά repost η Χριστίνα Μπόμπα, όπου δεν δίστασε να δείξει πόσο πολύ της λείπει ο σύζυγός της: «Μου λείπεις, σε αγαπάω. Αλλά ανυπομονώ να δω και πάλι το απόλυτο travel show» έγραψε η γνωστή instagrammer.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την απουσία του Σάκη Τανιμανίδη. Την 1η Αυγούστου, αμέσως μετά το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών, είχε αναρτήσει μια σειρά από φωτογραφίες τους στο Instagram, γράφοντας: «Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο. Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό».

Sports in

Ο Ντουράντ, ο Λεμπρόν και μια (μεγάλη) χούφτα δολάρια

Το μήνυμα των δύο σουπερ σταρ του NBA είναι ξεκάθαρο, καθώς διακρίνουν προοπτικές μεγάλου κέρδους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024