Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπεν Άφλεκ χώρισε με την Τζένιφερ Λόπεζ για να μην πέσει ξανά στο αλκοόλ;

Ο Μπεν Άφλεκ χώρισε με την Τζένιφερ Λόπεζ για να μην πέσει ξανά στο αλκοόλ;

Το σήριαλ στη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ συνεχίζεται, με άνθρωπο κοντά στον ηθοποιό να υποστηρίζω ότι ο τρόπος ζωής της JLo έβαζε σε κίνδυνο τη νηφαλιότητά του.

Τις τελευταίες εβδομάδες πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί για το τι έχει συμβεί ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ. Τι οδήγησε στη ρήξη; Ποιος φταίει; Θα πάρουν διαζύγιο; Μήπως τελικά τα ξαναβρούν;

Σε όλα τα παραπάνω, έρχεται να προστεθεί μια ακόμα θεωρία: αυτή που θέλει τον 51χρονο ηθοποιό να απομακρύνθηκε από την JLo, προκειμένου να μην βάλει σε κίνδυνο τη νηφαλιότητά του. Σύμφωνα με το Radar Online, άνθρωπος κοντά στον σταρ του Χόλιγουντ, αποκάλυψε ότι ο τρόπος ζωής της pop star ήταν πολύ λαμπερός και ο Μπεν Άφλεκ ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να χωρίσουν, γιατί φοβόταν ότι θα έπεφτε ξανά στο αλκοόλ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν έχει κρύψει τον εθισμό του με το αλκοόλ. Έχει μιλήσει ανοιχτά ότι πάσχει από άγχος και κατάθλιψη, έχει αποκαλύψει ότι έπινε για να απαλύνει αυτό το αίσθημα δυσφορίας που ένιωθε, ενώ τόνισε ότι του πήρε πολύ καιρό μέχρι να παραδεχθεί μέσα του ότι είναι αλκοολικός. Μάλιστα, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο Μπεν Αφλεκ έχει προσπαθήσει ουκ ολίγες φορές να αποτοξινωθεί, ωστόσο μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια φαίνεται ότι έχει βρει τον δρόμο του, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα 12 σταδίων και θεωρείται αλκοολικός σε ανάρρωση.

«Ο γάμος ήταν απίστευτα συγκλονιστικός – η JLo ζει έναν πολύ λαμπερό τρόπο ζωής και ο ίδιος ερχόταν συχνά αντιμέτωπος με τον πειρασμό» έγραψε το Radar Online σύμφωνα με τις πηγές του και συμπλήρωσε: «Διακινδύνευε τη νηφαλιότητά του σε αυτό το περιβάλλον κι έτσι, έπρεπε να φύγει για να αποφύγει τον χειρότερο εφιάλτη του, μια υποτροπή».

Μάλιστα, κατά το παρελθόν η Τζένιφερ Λόπεζ έχει δεχθεί έντονη κριτική επειδή διαφήμιζε αλκοολούχα ποτά, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν σκέφτεται το πρόβλημα του Μπεν Άφλεκ και δεν τον στηρίζει ενώ αυτός βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Sports in

«Έδεσε» τον Ρέτσο ο Ολυμπιακός – Ανανέωσε μέχρι το 2028 και ρίχνει… άγκυρα στο Λιμάνι (pic)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024