Στο αποκορύφωμά του βρίσκεται το «πάρτυ» της Μυκόνου, καθώς το νησί των Ανέμων ξεχειλίζει από κόσμο της τελευταίες εβδομάδες. Και φυσικά από διάσημους, τόσο της εγχώριας όσο και της παγκόσμιας showbiz σκηνής, που το έχουν επιλέξει για να περάσουν εκεί ένα -μικρό ή μεγάλο- μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στη Μύκονο αυτή την περίοδο είναι και η Ανίττα. Η βραζιλιάνα pop star δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί του Αιγαίου, καθώς και πέρσι τον Ιούλιο είχε έρθει στα μέρη μας μαζί με τον σύντροφό της Ιταλό ηθοποιό Σιμόν Σουσίνα. Η σχέση των δύο μπορεί να έληξε άδοξα λίγους μήνες μετά τις διακοπές τους, ωστόσο η 31χρονη μουσικός φαίνεται ότι ερωτεύτηκε το νησί και αποφάσισε να το τιμήσει και φέτος.

Έτσι, βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με την παρέα της και του έδωσε και κατάλαβε. Η κάμερα του Mykonos Live TV τη «συνέλαβε» τα ξημερώματα στα στενά του νησιού, να έχει πιει λίγο παραπάνω και να χορεύει συρτάκι (ή κάτι που θύμιζε συρτάκι) μαζί με τις φίλες της. Η γυναικοπαρέα -ελαφρώς παραπατώντας- φώναζε «ώπα», τραγουδούσε και έδειχνε να το διασκεδάζει σα να μην υπάρχει αύριο, ξεσηκώνοντας όποιος έβλεπαν μπροστά τους.

Η βραζιλιάνα pop star βρίσκεται σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε τον 6ο δίσκο της με τίτλο «Funk Generation», ενώ πριν από ένα μήνα ολοκλήρωσε και την περιοδεία της Baile Funk Experience.

* Πηγή: Mykonos Live TV