Ο Πάτρικ Μαχόμες, quarterback των Kansas City Chiefs, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε την Τέιλορ Σουίφτ για το νέο μαλλί του Τράβις Κέλσι.

Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει εκείνος το έκανε η κοπέλα του Τράβις, η Τέιλορ Σουίφτ

Μιλώντας στο SiriusXM NFL Radio στις 13 Αυγούστου, ο αθλητής εξήγησε ότι προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει τον φίλο και συμπαίκτη του, Τράβις Κέλσι, να σταματήσει να κάνει ένα τόσο κοντό, σχεδόν ξυρισμένο εντελώς κούρεμα κάθε εβδομάδα.

Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Όπως είπε, όμως, ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει εκείνος το έκανε η κοπέλα του Τράβις, η Τέιλορ Σουίφτ, και μάλιστα το κατάφερε σε χρόνο μηδέν.

«Προσπαθούσα να τον πείσω να μεγαλώσει τα μαλλιά του και ξαφνικά η Τέιλορ τον πείθει να το κάνει», παραπονέθηκε αστειευόμενος ο Μαχόμες κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του εμφάνισης την Τρίτη, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό People.

Πράγματι, ενώ ο Κέλσι έχει συνήθως αρκετά κοντά μαλλιά, εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας του τον Ιούλιο με το κλασσικό μουστάκι του, αλλά αυτή τη φορά σε συνδυασμό με ένα διαφορετικό κούρεμα.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι αφήνει τα μαλλιά του πιο γεμάτα στην κορυφή, αλλά ξυρισμένα στο κάτω μέρος του κεφαλιού του.

Τελικά τι αρέσει στην Τέιλορ Σουίφτ;

Ακόμα κι αν αυτό που λέει ο Μαχόμες ισχύει, αυτό δεν σημαίνει πως στην Τέιλορ Σουίφτ δεν άρεσαν τα κοντά μαλλιά του.

Ο έμπιστος κομμωτής του επαγγελματία του NFL, Patrick Regan, μίλησε στο Fox News πριν από μερικούς μήνες, λέγοντας στο κανάλι:

«Η Τέιλορ λατρεύει το κούρεμα. Με έχει παρακολουθήσει να του κόβω τα μαλλιά πολλές φορές και πάντα τα επαινεί μετά».

Είτε ισχύει είτε όχι, το σχόλιο του Μαχόμες έκανε το γύρο του κόσμου στο X, πρώην Twitter.

Οι λογαριασμός των θαυμαστών του Κέλσι και της Σουίφτ μοιράστηκαν αμέσως το απόσπασμα από τη συνέντευξη στο Twitter και τα σχόλια πήραν «φωτιά».