Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι 63 ετών και προσεγγίζει τα πράγματα διαφορετικά πλέον, όσον αφορά την υποκριτική.

«Όσο μεγαλώνεις, ο χρόνος που σου αναλογεί είναι πολύ διαφορετικός»

Σε μία κοινή συνέντευξη για το περιοδικό GQ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Wolfs», Μπραντ Πιτ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός χαρακτήρισε το «χρονικό περιθώριο» τεράστιο παράγοντα για να αποφασίζει για τα έργα που αναλαμβάνει σε αυτό το στάδιο της καριέρας του.

Όπως είπε, αν πρόκειται να φύγει για μισό χρόνο για να παίξει, τότε δεν πρόκειται να βάλει τον εαυτό του «σε αυτήν την κόλαση».

Ο Κλούνεϊ δήλωσε επίσης, ότι θέλει να δουλεύει μόνο με «ανθρώπους που τους αρέσει αυτό που κάνουν», αποκαλύπτοντας μάλιστα με ποιον δεν συνεργαζόταν ποτέ ξανά σε κάποια ταινία.

«Όσο μεγαλώνεις, ο χρόνος που σου αναλογεί είναι πολύ διαφορετικός. Πέντε μήνες από τη ζωή σου είναι πολλοί. Και έτσι δεν είναι απλά σαν να λες, ‘Ω, θα πάω να κάνω μια πολύ καλή ταινία, όπως το “Three Kings”, και θα έχω έναν άθλιο γ@@ σαν τον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ να μου κάνει τη ζωή κόλαση. Να κάνει κόλαση τη ζωή κάθε ανθρώπου στο συνεργείο. Δεν αξίζει τον κόπο. Όχι σε αυτό το σημείο της ζωής μου, μόνο και μόνο για να έχω ένα καλό προϊόν».

Η ταινία «Three Kings» και ο διαπληκτισμός μεταξύ τους

Η ταινία «Three Kings» είναι μια πολεμική κωμωδία του 1999 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ο. Ράσελ. Πρωταγωνιστούν οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ice Cube και Σπάικ Τζονζ.

Η ταινία είναι βασισμένη σε μια ιστορία του Τζον Ρίντλεϊ για τέσσερις Αμερικανούς στρατιώτες σε μια ληστεία χρυσού κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων του 1991 στο Ιράκ κατά του Σαντάμ Χουσεΐν μετά τον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου.

Η «βεντέτα» τους φαίνεται να είχε καταγραφεί και στα γυρίσματα, με τον Κλούνεϊ να λέει ότι ο Ράσελ «φώναζε και ούρλιαζε στους ανθρώπους όλη μέρα» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Three Kings».

Η ένταση έφτασε στο απροχώρητο όταν ο Ράσελ φέρεται να χειροδίκησε σε έναν κομπάρσο στα γυρίσματα, με αποτέλεσμα ο Κλούνεϊ να παλέψει με τον σκηνοθέτη.

Οι δύο τους θα συμφιλιωθούν χρόνια αργότερα.

«Κοίτα, ήρθε μια στιγμή που του είπα: ‘Θα συνεχιστεί αυτό για πάντα;» Πρέπει να δώσουμε τα χέρια και να το αφήσουμε να περάσει’. Το αφήσαμε πίσω μας. Και αυτό είναι υπέροχο», δήλωσε ο Κλούνεϊ στο ShowBiz 411 το 2014.

Ωστόσο μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς σχεδόν μία δεκαετία αργότερα, η άποψη του Τζορτζ Κλούνεϊ για τον Ο. Ράσελ παραμένει η ίδια.