Ο «Ράφτας», ο οποίος έχει αγαπηθεί δεόντως στην πλατφόρμα του TikTok για τα σκετς που δημιουργεί διακομοδώντας «κατηγορίες Ελλήνων στις διακοπές» «υποψήφιους πανελληνίων» οι οποίοι αρέσκονται στο να λένε ατάκες στην κάμερα ώστε να γίνουν viral, αυτή τη φορά χρησιμοποίησε το ταλέντο του στις μιμήσεις και τον λογαριασμό του στο TikTok, ο οποίος μετρά πάνω από 550.000 ακόλουθους, ώστε να αναμετρηθεί με ένα σοβαρό θέμα.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους πυροσβέστες και εθελοντές που σώσαν τις περιουσίες μας και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη. Αντίο στα όμορφα μέρη μας που αγαπήσαμε τόσο πολύ»

Τις φονικές πυρκαγιές οι οποίες έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν την χώρα.

Ο κωμικός σε ένα βίντεο του ενός λεπτού, άσκησε κριτική στον «μέσο υπουργό», στον «μέσο πρωθυπουργό» στο οποίο φωτογραφίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον «κρατικό μηχανισμό» ο οποίος αποτελείταια από αστυνομικούς και όχι πυροσβέστες.

«Που βρήκε δέντρο για το γύρισμα;»

Το βίντεο αρχίζει με την αναπαράσταση του «μέσου υπουργού» ο οποίος υπόσχεται πώς ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές κάτι που αποδεικνύεται κάλπικη υπόσχεση, καθώς ο «κρατικός μηχανισμός» σύμφωνα με το βίντεο φαντάζει ένας αστυνομικός ο οποίος «φτύνει» νερό ώστε να σβήσει τις φωτιές.

Όσο για τον πρωθυπουργό της χώρας, ο TikToker, τον παρουσιάζει ως έναν άνδρα που κάνει διακοπές ενώ διαβάζει βιβλία για το πώς να πετύχει στην εφαρμογή του TikTok.

Ο «Ράφτας» aka Χρήστος Ραφτακόπουλος στο τέλος επέλεξε να στείλει ένα σοβαρό μήνυμα εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του σε πυροσβέστες και εθελεντές που ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες με ελάχιστα μέσα.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους πυροσβέστες και εθελοντές που σώσαν τις περιουσίες μας και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη. Αντίο στα όμορφα μέρη μας που αγαπήσαμε τόσο πολύ», ανέφερε.

«Που βρήκε δέντρο για το γύρισμα;» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Πως μέσα από την κωμωδία μπορεί κάποιος να περάσει τα σωστά μηνύματα. Πραγματικά μπράβο σου, από τους λίγους κωμικούς που τολμούν να σχολιάσουν τοσο to the point [ουσιαστικά]».

Ενώ ένας τρίτος, σχολιάζοντας μια φράση του κωμικού, ανέφερε: «Μια φράση του εξηγεί όλη την κατάσταση» ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ»».

Δείτε το βίντεο

@xristos_raftasThe Cycle♬ original sound – Raftas