Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θαλάσσια λιοντάρια «ερωτεύονται» παρουσιάστρια, και γίνονται viral

Θαλάσσια λιοντάρια «ερωτεύονται» παρουσιάστρια, και γίνονται viral

Δύο θαλάσσια λιοντάρια έκαναν «επίθεση φιλίας» σε ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού στις ΗΠΑ. Το βίντεο με τα ερωτευμένα θηλαστικά έκανε θραύση

Δύο θαλάσσια λιοντάρια «έπνιξαν» στα φιλιά ρεπόρτερ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού των ΗΠΑ, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral.

Η Τζουλιάνα Μπρούνο, έκανε ζωντανό ρεπορτάζ από τα εγκαίνια ενός υπαίθριου φεστιβάλ, σε ένα γραφικό χωριό, το Άλταμοντ, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.  Αποφάσισε να σταθεί ανάμεσα σε δύο θαλάσσια λιοντάρια.

«Αυτή είναι ίσως η πιο κοντινή απόσταση που έχω βρεθεί ποτέ σε θαλάσσιο λιοντάρι», λέει καθώς το θαλάσσιο λιοντάρι στα δεξιά της αρχίζει να σκύβει προς το μέρος της, αγγίζοντας σχεδόν το μικρόφωνό της.

«Και τώρα δεν θέλω να φύγω», λέει η δημοσιογράφος, καθώς οι παρουσιαστές του News 10 ακούγονται να γελούν από το στούντιο. «Αισθάνομαι σαν να είμαστε μια οικογένεια τώρα», συνεχίζει η δημοσιογράφος, ενώ το θαλάσσιο λιοντάρι ακουμπάει το κεφάλι του στον ώμο της.

«Ερωτευμένα»  θαλάσσια λιοντάρια

Η ρεπόρτερ προσπάθησε να ολοκληρώσει τη ζωντανή μετάδοση, ενώ είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια, με τα θαλάσσια λιοντάρια να μην ξεκολλάνε από πάνω της. Τελικά κατέφερε να συγκρατήσει τα γέλια της, συστήνοντας στο κοινό τα δύο θαλάσσια λιοντάρια ως Σάρα και Άβα. Αυτό ωθεί την παρουσιάστρια  από το στούντιο να της πει «Η Σάρα σε γουστάρει Τζουλιάνα. Ευχαριστώ για γέλια που μας χάρισες σήμερα το πρωί».

Το βίντεο έχει έκτοτε περισσότερες από 336.000 προβολές (δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπή) ενώ η Τζουλιάνα Μπρούνο δέχεται συγχαρητήρια για τη δημοσιογραφική της επιτυχία.

Ποια είναι τα θαλάσσια λιοντάρια

Σύμφωνα με τη Wikipedia, οι θαλάσσιοι λέοντες είναι θαλάσσια θηλαστικά που χαρακτηρίζονται από πτερύγια αυτιών, μακριά εμπρόσθια πτερύγια, την ικανότητα να περπατάνε με τα τέσσερα, και κοντές, λεπτές τρίχες. Μαζί με τις γουνοφόρες φώκιες αποτελούν την οικογένεια Ωταριίδες, τις ωταρίες, που περιλαμβάνει έξι σωζόμενα είδη και ένα εξαφανισμένο (τον ιαπωνικό θαλάσσιο λέοντα) σε πέντε γένη.

Η κατανομή τους εκτείνεται από τα υποαρκτικά στα τροπικά ύδατα όλων των ωκεανών και στο Βόρειο και στο Νότιο Ημισφαίριο, εξαιρουμένου του Ατλαντικού Ωκεανού. Ο μέσος όρος διάρκειας ζωής είναι 20-30 χρόνια.

Ένας αρσενικός θαλάσσιος λέοντας της Καλιφόρνιας ζυγίζει κατά μέσο όρο 300 χιλιόγραμμα και έχει περίπου 2,4 μέτρα μήκος, ενώ ο θηλυκός θαλάσσιος λέοντας ζυγίζει 100 χιλιόγραμμα και έχει 1,8 μέτρα μήκος.

Ο μεγαλύτερος θαλάσσιος λέοντας είναι ο θαλάσσιος λέοντας του Στέλλερ ο οποίος μπορεί να ζυγίζει 1 τόνο και να φτάνει σε μήκος τα 3 μέτρα. Οι θαλάσσιοι λέοντες καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες τροφής και είναι γνωστό ότι τρώνε 5–8% του σωματικού βάρους τους (περίπου 6,8–15,9 χιλιόγραμμα) σε ένα γεύμα.

Sports in

Η καλύτερη σεζόν του Ρέτσου μέχρι την… επόμενη

Ο διεθνής στόπερ έκανε ρεκόρ συμμετοχών στην κορυφαία χρονιά της καριέρας του και θέλει περισσότερα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024