Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 29χρονη δικηγόρος που εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας να μεταφέρει αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη έτοιμες προς διακίνηση.

Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα με καταγωγή από την Αρμενία εντοπίστηκε να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Σεπόλια.

Στα Σεπόλια

Στην οδό Σεπολίων και Αγίου Μελετίου οι αστυνομικοί την σταμάτησαν και στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του αυτοκινήτου ποσότητες κοκαΐνης.

Ειδικότερα βρέθηκαν 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -33,8- γραμμ. κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η 29χρονη δικηγόρος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες για τη δράση της 29χρονης στη διακίνηση κοκαΐνης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών κατάφεραν να την πιάσουν στα πράσα.

Η ίδια πάντως αρνείται τις κατηγορίες, Αρχικά φέρεται να δήλωσε ότι τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική της χρήση ενώ στη συνέχεια υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν στο αυτοκίνητο τα ναρκωτικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος άλλος τα είχε κρύψει εκεί.